Polaris susţine Ziua Naţională a Curăţeniei

ziua_polaris

Duminică, 29 iunie, ora 10:00, Polaris se alătură Zilei Naţionale a Curăţeniei. Această acţiune face parte din proiectul “Let’s do it, Danube” şi se va desfăşura pe malul lacului Tăbăcărie, iar punctul de întâlnire al voluntarilor va fi zona din faţa bisericii Sf. Mina (biserica de lemn). Voluntarii care doresc să participe la această actiune se pot înscrie pe website-ul “Let’s do it, Romania!”, zona Constanţa: http://www.letsdoitromania.ro/harta-puncte-inregistrare/constanta
Anul acesta, compania Polaris are dublă implicare în această acţiune: participă atât în calitate de partener logistic, precum şi în calitate de voluntar prin prezenţa personalului de birou. Astfel, Polaris va salubriza alături de voluntari în arealele naturale unde nu prestează servicii ca operator de salubritate.
Calitatea de partener logistic îndeplinită de Polaris în cadrul acestei acţiuni presupune colectarea sacilor cu deşeuri din zonele indicate de către organizatorii acestei acţiuni, precum şi echiparea voluntarilor cu saci, mănuşi şi tricouri. După colectarea sacilor, aceştia vor fi transportaţi la staţia de sortare pentru a se realiza separarea deşeurilor pe categorii. Deşeurile reciclabile vor fi valorificate, iar fracţia care nu poate fi valorificata va fi transportată la rampa ecologică.
În cadrul proiectului “Let’s do it, Danube!”, Polaris susţine Ziua Naţională a Curăţeniei pentru cel de-al 5-lea an consecutiv. Prin implicarea în cadrul acestui proiect, Polaris participa în mod activ la dezvoltarea sustenabila a mediului, promovând un comportament responsabil atât în rândul cetăţenilor, precum şi în rândul angajaţilor săi. Protejarea mediului înconjurător şi responsabilizarea cetăţenilor sunt valori comune cu care se identifica proiectul “Let’s do it, Danube!” şi compania Polaris.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Polaris susţine Ziua Naţională a Curăţeniei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei