Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Polițiștii constănțeni au aplicat 170 de amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Direcția Generală Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice precum și pentru menținerea curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.

Politia Locala Constanta a aplicat amenziAstfel, data de 14.09.2018, polițiștii locali care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în următoarele zone: Gara, ICIL, Casa de Cultura, Griviței, Sala Sporturilor, Casa Căsătoriilor, Peninsula, Faleza Cazinoului, Poarta 1 și 2 au aplicat 170 de amenzi contravenționale în valoare totală de 67.700 lei pentru acte de comerț ilicit, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate, răscolirea gunoiului din containere, deplasarea cu mijlocul de transport în comun fără a deține titlu de călătorie valabil, nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice și alte fapte antisociale care vizează în special, menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța.
Tot, în aceeași zi, polițiștii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Izvor din cartierul Coiciu au identificat un bărbat în vârsta de 69 de ani, care fusese dat dispărut în data de 12.09.2018. Având în vedere cele constatate, polițiștii locali constănțeni au sesizat Politia orașului Năvodari care procedase la darea în urmărire a persoanei dispărute și l-au pus la dispoziția unui echipaj al acesteia.
Activități similare se vor derula în mod sistematic pentru asigurarea unui climat public civilizat și în siguranță.Politia Locala Constanta a aplicat amenzi1

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Polițiștii constănțeni au aplicat 170 de amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI