Ponta: Un club faimos din Mamaia a raportat incasari pe o singură seară comparabil cu intreg sezonul trecut

victor-ponta
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că a primit informaţii potrivit cărora un club „faimos” din Mamaia a raportat încasări pe o singură seară comparabile cu întregul sezon de anul trecut. Ponta a mai afirmat că există o listă de aşteptare pentru livrarea caselor de marcat iar chelnerii „aleargă” după clienţi cu bonul fiscal.

Ponta a mai afirmat că există o listă de aşteptare pentru livrarea caselor de marcat iar chelnerii „aleargă” după clienţi cu bonul fiscal.
Îmi spunea nu dezvălui sursa- că, într-o singură seară, un club faimos din Mamaia a avut încasări cât tot sezonul trecut. Mă gândeam: românii deodată s-au hotărât să consume într-o seară mai mult decât tot anul trecut sau poate că nu era chiar aşa… Important este că, deodată, pentru casele de marcat este listă de aşteptare, că deodată aleargă chelnerul după tine cu bonul fiscal… sunt transformări pe care eu le consider benefice pentru societatea românească şi lucruri cu care turistul internaţional s-a obişnuit deja„, a afirmat premierul Victor Ponta la o conferinţă privind turismul, în care s-a referit şi la combaterea evaziunii fiscale.
Inspectorii de la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală au aplicat amenzi de aproape două milioane de lei şi au confiscat venituri şi bunuri în sumă de 200.000 de lei, în urma unor controale făcute în minivacanţa de 1 Mai în ţară. Cele mai multe abateri au fost constatate în cluburile din Mamaia.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ponta: Un club faimos din Mamaia a raportat incasari pe o singură seară comparabil cu intreg sezonul trecut”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI