Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ponta: Fac un apel de a înțelege că trebuie să trecem la educația viitorului

manuale-digitale
Premierul Victor Ponta a adresat luni, la Târgu-Jiu, un apel elevilor, părinților și profesorilor de a înțelege că în 2014 sistemul de învățământ este nevoie să fie reformat și trebuie trecut la educația viitorului.

Potrivit prim-ministrului, este necesară redactarea de manuale și de programe noi, menționând și posibilitatea introducerii manualelor digitale, scrie Agerpres.
Adresez un apel către părinți, către profesori și către elevi de a înțelege că în 2014 trebuie să trecem chiar și mai târziu la ceea ce înseamnă educația viitorului. De mai mult de zece ani nu s-au făcut manuale noi, nu s-au făcut programe noi. Profesorii, părinții ne spuneau că lumea se schimbă, sistemul de educație se schimbă și cineva trebuie să aibă curajul să vină cu manualele noi, cu programa la anul 2015-2016. Nu mai există niciun elev care să nu știe să folosească o tabletă, un computer, cred că ideea unui manual digital este cu adevărat o reformă pe care trebuie să o facem„, a afirmat Ponta, cu ocazia participării la deschiderea anului școlar la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu.
Șeful Executivului a adăugat că se va continua programul de îmbunătățire a infrastructurii școlare, mulțumindu-le pe această cale primarilor și autorităților locale care s-au implicat în modernizarea rețelei școlare.
Apoi vreau să le mulțumesc tuturor primarilor și autorităților locale care, ca în fiecare an, au muncit foarte mult pentru ca aceste condiții de infrastructură să fie de fiecare dată îmbunătățite. Am încercat și încercăm în continuare să investim bani în infrastructura de educație, cred că orice leu investit sau euro sunt bani bine investiți (…)”, a spus Ponta.
El a transmis un mesaj și profesorilor din țară.
Vreau să transmit un mesaj de apreciere și de mulțumire pentru toți profesorii care zi de zi, începând cu 15 septembrie, vor avea grijă de copii, de tineri, de toți cei care au nevoie de educație. Știu că viața de profesor este o viață dificilă. Vom încerca și încercăm în continuare să reparăm lucrurile rele făcute în trecut la adresa profesorilor, să alocăm fonduri suplimentare în primul rând pentru a recunoaște un rol special în orice societate civilizată pe care toți profesorii trebuie să îl joace într-o societate civilizată„, a afirmat Victor Ponta.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ponta: Fac un apel de a înțelege că trebuie să trecem la educația viitorului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI