Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ponta: Am fost absolut şocat să constat că la recepţie din partea Guvernului nu era prezent NIMENI

Victor Ponta
Victor Ponta a scris pe pagina o pagină de socializare că a participat la recepția oferită de Ambasada Germaniei la București cu ocazia Zilei Naționale și a zis că este șocat că la eveniment nu a luat parte niciun membru al Guvernului.

În acesta seară am participat împreună cu Sorin Câmpeanu la recepţia oferită de Ambasada Germaniei la Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale / mulţumesc în numele ProRomânia pentru invitaţie şi transmit multe urări de bine tuturor germanilor.
Am fost însă absolut şocat să constat că la recepţie din partea Guvernului nu era prezent NIMENI / din partea Parlamentului tot NIMENI / şi din conducerea PSD tot NIMENI ! Un afront diplomatic absurd şi mitocănesc!
Noroc că am fost prezenţi 3 foşti lideri social democraţi (Dl Năstase, Dl Geoana şi cu mine) şi am încercat să atenuăm puţin impresia de boicot deliberat – mai ales că era vorba de foşti lideri într-adevăr recunoscuţi pentru activitatea internaţională!
Vă reamintesc că Germania este PRIMUL partener comercial al României, că firmele germane au investit miliarde de euro în România, au creat zeci de mii de locuri de muncă şi plătesc lunar taxe şi impozite către Bugetul din care se înfrupta Guvernul şi liderii PSD! Plus că Germania este principalul actor politic în Uniunea Europeană (şi pe urmă unii se miorlaie la televizor că sunt “persecutaţi” în Parlamentul European!
Pe urmă mi-am amintit cum Dragnea & Dăncilă au boicotat anul acesta şi Recepţia de Ziua Naţională a SUA (principalul nostru partener strategic în sens militar) / că nu au apărut nici la Ziua Naţională a Italiei (ţara unde trăiesc milioane de romani) nici a Franţei ! Iar noi ne pregătim să preluăm la 1 Ianuarie Preşedinţia semestrială a Consiliului Uniunii Europene – cu nişte guvernanţi care boicotează sărbătorile naţionale ale ţărilor fondatoare ale UE!
După căderea comunismului România a făcut eforturi mari pentru a se reintegra în comunitatea internaţională şi a-şi dezvolta parteneriate cu ţările importante şi foştii lideri PSD şi Guvernele Năstase şi Ponta au muncit mult în acest sens şi au avut rezultate incontestabile!
28 de ani de eforturi şi interesul nostru naţional sunt aruncate la coş de nişte indivizi incapabili să înţeleagă şi să accepte o lume care există dincolo de graniţă Teleormanului! Asta este foarte grav!„, a scris Ponta pe Facebook.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ponta: Am fost absolut şocat să constat că la recepţie din partea Guvernului nu era prezent NIMENI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI