Ponta numit secretar general al Guvernului; decizia publicată în MO

Victor Ponta
Victor Ponta a fost numit în funcția de secretar general al Guvernului printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, publicată vineri în Monitorul Oficial.

Printr-o decizie anterioară, publicată tot vineri, premierul i-a delegat atribuțiile de secretar general al Guvernului lui Alexandru Mihai Ghigiu, eliberându-l din funcție pe Mihai Busuioc.
„Începând cu data prevăzută la art. 1 (vineri – n.r.), domnul Victor Viorel Ponta se numeşte în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru”, se arată în ordin, potrivit dcnews.ro.
Așadar, Victor Ponta este noul Secretar General al Guvernului, decizie care intră în vigoare începând de astăzi. De precizat că, în momentul de față, se află în stare de incompatibilitate, el fiind și deputat. Victor Ponta are 15 zile la dispoziție să anunțe Biroul Permanent al Camerei Deputaților, iar apoi are la dispoziție încă 30 de zile să decidă dacă va rămâne Secretar General al Guvernului sau parlamentar.
Amintim că Secretarul General al Guvernului, Mihai Busuioc, a refuzat joi şi vineri să contrasemneze ordinul premierului Sorin Grindeanu prin care este eliberat din funcţie, iar fără semnătura acestuia, Monitorul Oficial nu publica actul de demitere.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ponta numit secretar general al Guvernului; decizia publicată în MO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei