Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ponta: Urez tuturor educatorilor, elevilor și părinților un an școlar plin de împliniri

Ponta
Premierul Victor Ponta a urat, luni, profesorilor, elevilor și părinților un an școlar plin de împliniri.

Urez tuturor educatorilor, elevilor și părinților un an școlar plin de împliniri și îi asigur că împreună cu Guvernul voi acorda toată atenția de care are nevoie sistemul educației de care depinde viitorul României”, a postat prim ministrul pe contul său de Facebook.
Anul acesta începem şcoala cu ceva mai multe speranţe. Am iniţiat reconstrucţia sistemului de valori pe care se bazează educaţia publică, care sper să repună pe picioare învăţământul. Am dat un semnal – ca tinerilor valoroşi trebuie să li se acorde toată atenţia şi încrederea.
Pentru viitor, vom regândi atât rolul învăţământului în societate, cât şi relaţia dintre profesor şi elev. Familia trebuie să devina un partener cu drepturi egale al şcolii şi al educatorilor. Fără triada profesor, elev, părinte nu putem construi nimic temeinic în educaţie. Învăţământul este domeniul central de care va depinde modernizarea şi dezvoltarea Romaniei„, a mai declarat premierul pe contul său.
Victor Ponta a mai susținut că ziua de 15 septembrie reprezintă un prilej de bucurie pentru fiecare părinte.
Ziua de 15 septembrie este pentru mine și pentru milioane de părinți din România o bucurie! Școala a jucat și joacă un rol central în viața fiecărei generații. Ca om politic trebuie să adaug bucuriei preocuparea pentru viitorul sistemului național de educație și responsabilitatea față de deciziile care îl influențează. Nicio plăcere egoistă și nicio avere materială nu pot înlocui bucuria pe care o simte părintele care își trimite copilul la școală, având certitudinea că aceasta este șansa sa în viață”, a apreciat premierul.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
4 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ponta: Urez tuturor educatorilor, elevilor și părinților un an școlar plin de împliniri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI