Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Poșta Română reduce tarifele la transfer de bani și scrisori, în decembrie

posta-romana

Clienţii Poştei Române vor putea trimite, pe tot parcursul lunii decembrie, bani şi cadouri la costuri mult mai mici decât în restul anului.
Operatorul naţional de servicii poştale lansează promoţii consistente pentru persoanele fizice, care vor beneficia de discount-uri între 5% şi 50%. Este vorba despre reduceri de tarife la cele mai accesate servicii în perioada sărbătorilor: transferul în lei (mandatul online), transferul în valută (MoneyPost), curieratul rapid intern (Prioripost) şi căsuţele poştale.
Astfel, trimiterile prin mandat online vor beneficia de o reducere de 5%, aplicată atât la taxa fixă, cât şi la procentul aplicat la valoarea sumei expediate. Acelaşi sistem de discount se va aplica şi la transferul de valută prin MoneyPost, însă cu o reducere de 50%. Această promoţie vizează clienţii Poştei Române care au transmis, până acum, sume cumulate de minimum 1.000 de euro. De pildă, la un transfer de 100 de euro făcut în luna decembrie, expeditorul inclus în categoria de mai sus va suporta un cost total de numai 14,75 lei, faţă de 26,5 lei, cât achită în restul anului.
Un alt serviciu din promoţia lunii decembrie a Poştei Române este curieratul rapid prin Prioripost, unde se va opera o reducere de 10 lei la orice colet de sub 2 kilograme. Astfel, în locul unei taxe de 15,6 lei pentru un astfel de colet, expeditorul va achita doar 10 lei. De asemenea, cei care doresc să închirieze căsuţe poştale vor beneficia de o reducere a abonamentului anual echivalentă costului pe o lună. Astfel, clienţii pot achita doar 165 de lei pentru chiria unei căsuţe poştale pe 12 luni, în loc de 180 de lei, condiţia fiind ca suma să fie achitată integral.
Pe piaţa serviciilor, dinamismul şi orientarea către nevoile clienţilor să măsoară şi prin implementarea de campanii promoţionale sezoniere, care se adaptează specificului perioadei vizate. Compania Naţională Poşta Română a decis să lanseze promoţii extrem de competitive pentru Luna Cadourilor. Serviciile incluse în oferta din decembrie sunt cele mai utilizate de români în această perioadă şi sperăm ca toţi clienţii noştri să profite de ea la maximum, mai ales că ea le va aduce economii consistente într-o perioadă cu vârf de consum”, a declarat Irina Purcaru, director Operaţiuni şi Relaţii Comerciale, Poşta Română
Promoţia este valabilă în perioada 1 – 31 decembrie 2014 şi se adresează, exclusiv, persoanelor fizice.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Poșta Română reduce tarifele la transfer de bani și scrisori, în decembrie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI