Poznasii Max si Moritz mesagerii comediei la Teatrul Oleg Danovski

Poznasii Max si Moritz
Sâmbătă, 29 Aprilie începând cu ora 19:00 sunteţi aşteptaţi să vizionaţi spectacolul de balet Max şi Moritz, la Teatrul Naţional de Opera şi Balet Oleg Danovski.

Max şi Moritz este povestea în versuri a doi băieţi insuportabili,obraznici,care şi-au pus în cap să se amuze terorizându-i pe cei din jurul lor. Refractari la ordine şi disciplină,la cuminţenie, ei sunt în permanent război cu toată lumea,cuvântul „respect” fiind total necunoscut lor. Amuzant şi distractiv, spectacolul este destinat şi celor mici, dar şi celor mari care se vor amuza de năzdrăvăniile celor doi.
Coregrafia este semnată de Peter Markus, iar din distribuţie fac parte: Jin Mizutani, Daia Kashiwaba, Amalia Mindrutiu, Bogdan Bârsănescu, Ryan Brown, Gelu Râpă, Ştefan Râuţ, Dorina Patras împreună cu ansamblul de balet al Teatrului de Opera şi Balet „Oleg Danovski”.
Preţul unui bilet este de 8 lei, pentru copii şi elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; 15 lei pentru pensionari şi studenţi pe baza talonului de pensie şi a carnetului de student vizat la zi; 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei în funcţie de locul ocupat în sală.
Rezervări şi informaţii la Agenţia de bilete – 0241.481.460.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Poznasii Max si Moritz mesagerii comediei la Teatrul Oleg Danovski”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI