Precizări privind modificarea legii pensiilor militare

Modificare legea pensiilor militare
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, că nu există nicio intenţie de modificare a legii pensiilor militare şi nu va susţine niciodată iniţiative care să reducă drepturile oamenilor din sistem.

La nivelul conducerii ministerului nu există nicio intenţie de modificare a legii pensiilor militare şi îmi doresc să rămâneţi în sistem până când vă veţi îndeplini condiţiile de pensionare, pentru a împărtăşi din experienţa dumneavoastră şi colegilor mai tineri. (…) Niciodată nu voi susţine iniţiative care reduc drepturile oamenilor din acest sistem. Unele din aceste probleme au fost moştenite din trecut şi nu pot fi rezolvate peste noapte. E nevoie de timp, de dialog şi de încredere reciprocă pentru a le rezolva„, a spus Carmen Dan.
Aceasta a afirmat că ştie care sunt greutăţile generate de deficitul de personal şi de nevoia de mijloace pentru protecţie şi intervenţie moderne, dând asigurări că lucrează ‘cu determinare’ la remedierea acestor situaţii.
În ceea ce priveşte discuţiile referitoare la legea privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei, ministrul s-a pronunţat în favoarea unui ‘act normativ viu’ care să ajute şi să stabilească clar şi legitim atribuţiile instituţiei pentru creşterea nivelului de siguranţă al cetăţeanului.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Precizări privind modificarea legii pensiilor militare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI