Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Premierul Ponta a împărţit paşapoarte de ambasadori ai turismului.

Simona Halep si Hpria Tecău ambasadori ai turismului românesc

Șase personalități din domeniul culturii, sportului și științelor — Anina Ciuciu, Simona Halep, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu și Ionuț Budișteanu — au primit luni, la Palatul Victoria, pașapoarte diplomatice, în calitate de ambasadori ai turismului românesc.

Cei sase ambasadori ai turismului romanesc
Simona Halep s-a numărat printre cele şase personalităţi care au primit din partea premierului Victor Ponta titlul de ambasador al turismului românesc şi câte un paşaport diplomatic. Alături de jucătoarea de tenis s-au aflat tenismenul Horia Tecău, violonistul Alexandru Tomescu, scrimerul Mihai Covaliu, informaticianul Ionuţ Budişteanu şi consilierul onorific pentru problemele romilor al premierului, Anina Ciuciu.

Ambasador al turismului românesc
Sunt un produs 100% românesc în sport și mă bucură treaba aceasta. O să rămân în România întotdeauna și o să dau tot ce pot pe teren, ca să aduc bucurii românilor. Vreau să mulțumesc tuturor pentru această bucurie de a fi ambasador al turismului, este o onoare. Vă aștept bineînțeles la turneul de la București, primul în țara noastră. O să joc cât pot eu de bine, ca să ajung în fazele finale„, a afirmat Halep.
Simona Halep, numărul 3 mondial, este cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, poziție pe care o împarte cu Viginia Ruzici, mentorul său. Halep a reușit performanțe deosebite începând din mai 2013: 7 titluri WTA, sfert de finală Australia Open, finală Roland Garros, semifinală Wimbledon.
În noua postură de ambasador al turismului, titulatură încă ambiguă propusă de fostul ministru Maria Grapini, Horia Tecău a remarcat aspectul practic. „Acest act mă va ajuta foarte mult să călătoresc mult mai uşor. Pentru că sper să mă pregătesc mult mai mult şi să joc mult mai bine. Prin activitatea mea internaţională sper să promovez România şi turismul românesc aşa cum am făcut-o şi până acum„, a arătat tenismenul.
Horia Tecău, fost numărul 5 mondial la dublu masculin, a câștigat în cariera sa 20 de titluri ATP la dublu și a jucat alte 14 finale.
Evenimentul a avut loc în prezența prim-ministrului Victor Ponta, a ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlățean, și a ministrului Delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri și Turism, Florin Jianu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Premierul Ponta a împărţit paşapoarte de ambasadori ai turismului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI