Premierul Sorin Grindeanu a fost operat la Spitalul Militar

Sorin Grindeanu
Premierul Sorin Grindeanu a fost operat la Spitalul Militar. Intervenția a avut loc săptămâna trecută și a vizat mai multe probleme dermatologice, a confirmat la Digi24 purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

A fost vorba despre o intervenție minoră, de cauterizare a unor nevi pigmentari (alunițe), iar intervenția chirurgicală nu a presupus anestezie, a precizat Alina Petrescu. Intervenția a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la recomandarea medicilor, ca măsură de prevenție.
Medicii au ajuns la concluzia că e mai bine ca nevii să fie îndepărtați preventiv, pentru că se apropie vara, iar expunerea la soare nu e benefică în asemenea cazuri. „Premierul este un om care va avea multe deplasări, va merge mult pe șantiere”, a spus purtătoarea de cuvânt. Alina Petrescu a subliniat că a fost o intervenție extrem de uşoară, minoră, nu a fost vorba de o operaţie chirurgicală propriu-zisă și s-a făcut fără anestezie.
Această intervenție a presupus însă ulterior și o perioadă de evitare a unor factori de mediu, cum ar fi soarele și vântul. „Asta a fost singură recomandare medicală de după intervenție”, a spus Alina Petrescu. Intevenția nu a afectat în niciun fel programul premierului, chiar dacă Sorin Grindeanu a respectat indicațiile medicilor.
Miercuri după-amiază, premierul pleacă „într-o deplasare extrem de importantă în Israel, iar joi va avea o zi plină de întâlniri la cel mai înalt nivel”, a mai spus Alina Petrescu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Premierul Sorin Grindeanu a fost operat la Spitalul Militar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI