Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare din România, Corina Martin va participa la o conferinţă de presă, la Chişinău, cu ocazia Constituirii Federaţiei de Promovare a Turismului din Republica Moldova

LOGO FPTM
Cu ocazia constituirii Federaţiei de Promovare a Turismului din Republica Moldova, Doamna Corina Martin, Preşedintele Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare a Turismului Litoral – Delta Dunării şi al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare a Turismului din Romania, participă azi, 30 septembrie, la Chişinău, la o conferinţă de presă, la ora 14 la Casa Presei, alături de colegii din Republica Modova, la invitaţia acestora.

Din Federaţia de Promovare a Turismului vor face parte asociaţii, ONG-uri şi operatori privaţi din domeniul turistic, touroperatori, transportatori şi hotelieri.
Federatia Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România şi Federaţia de Promovare a Turismului din Republica Moldova vor iniţia o strategie comună de promovare a celor două destinaţii pe pieţele turistice proprii, pentru perioada imediat următoare.
La ora 17.00, Doamna Corina Martin va prezenta Filmul de promovare a Staţiunii Mamaia, în cadrul Adunării Generale de constituire a Federaţiei de Promovare a Turimului din Republica Moldova.
Declaraţie Corina Martin, Presedinte Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului din Romania: “Considerăm acest moment ca fiind esenţial pentru realizarea unei alianţe strategice de promovare reciprocă, o strategie care să ducă la o colaborare strânsă între cele două părţi în atingerea scopului comun, şi anume, creşterea numărului de turişti pe cele două destinaţii. Niciuna dintre cele doua ţări nu s-a promovat suficient până acum pe cealaltaă piaţă. Vom iniţia o strategie comună la care ne dorim să atragem şi susţinerea autorităţilor publice centrale”.
Declaratie Alex Filipski, grupul de iniţiatori ai Federaţiei de Promovare a Turismului din Republica Moldova: ”Ne bucurăm că reuşim să constituim azi Federaţia de Promovare a Turismului din Moldova, având ca model Federaţia Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România şi cu susţinerea directă a Doamnei Corina Martin. Împreună ne propunem să atragem mai mulţi turişti pe fiecare dintre cele două pieţe naţionale”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare din România, Corina Martin va participa la o conferinţă de presă, la Chişinău, cu ocazia Constituirii Federaţiei de Promovare a Turismului din Republica Moldova”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI