Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Președintele Iohannis contestă Codul Penal la CCR

Klaus Iohannis

Preșdintele Klaus Iohannis a condamnat adoptarea Codului penal în Camera Deputaților și a anunțat că va contesta atât modificările la Codul penal, cât și pe cele aduse Codului de procedură penală.
„Despre conținutul Codului Penal modificat voi avea o prezentare mai lungă când voi contesta la CCR. Este bine de știut că și Codul de procedură penală este în pregătire pentru a fi contestat la CCR. Modificările sunt fie inutile sau toxice și dăunătoare și am de gând să folosesc toate instrumentele pentru a le contesta”, a declarat Klaus Iohannis.
Iohannis a acuzat PSD că practică o dictatură a majorității în Parlament și că nu a ținut cont de niciun argument adus de Opoziție împotriva modificării codurilor.
El a mai spus că ”este pur şi simplu inadmisibil” cum a tranformat PSD procedurile parlamentare.
„Astăzi s-a votat în Parlamentul României mai multe modificări la Codul Penal. Doresc să comentez acest lucru, pe care îl consider absolut revoltător. Este absolut inadmisibil cum a transformat PSD procedurile. Ceea ce se întâmplă în aceste zile se numește dictatura majorității!. PSD a trecut în timp record Codul Penal prin Parlament, cu un simulacru de dezbatere și acest lucru este profund dăunător. PSD a reușit în scurt timp să distrugă demnitatea actului de legiferare, a reușit să transforme dezbaterile într-o dezbatere lipsită de transparență, cu un rezultat previzibil: se trece cu tăvălugul peste argumentația opoziției” a mai spus președintele Iohannis.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “Președintele Iohannis contestă Codul Penal la CCR”

  1. Emilia spune:

    Dar el e jurist de profesie sau spune ce i-a notat Kovesi pe hârtie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI