Președintele Iohannis are DOSAR PENAL

Iohannis are dosar penal
Președintele Klaus Iohannis are dosar penal, informează citând luju.ro. DNA a deschis dosarul 250/P/2018 pe numele lui Carmen Georgeta Iohannis şi Klaus Werner Iohannis în urma sesizării redacţiei Lumea Justiţiei pentru cei 320.000 euro luaţi pe casele din Sibiu.

Uluitor, prin Ordonanţa 250/P/2018 din 25.05.2018, DNA a declinat dosarul la Parchetul Curţii de Apel Alba Iulia (Document)
În plin scandal privind obligativitatea preşedintelui României Klaus Werner Iohannis de a o revoca din funcţia de procuror-sef al DNA pe Laura Codruta Kovesi, ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale, Direcţia Naţională Anticorupţie a făcut o mişcare judiciară de maximă celeritate, care ne-a uimit şi pe noi, autorii sesizării.
Plângerea depusă în luna mai la DNA de către reprezentanţii site-ului Luju.ro pe numele preşedintelui Klaus Iohannis, al soţiei sale, Carmen Iohannis, şi a notarului Radu Bucşa, în legătură cu modul în care familia prezidenţială ar fi intrat în posesia a două imobile, a fost trimisă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. DNA a ţinut să ne înştiinţeze prin adresa oficială, următoarele:
„Vă facem cunoscut că prin ordonanţa nr. 250/P/2018 din data de 25.05.2018 a Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie s-a dispus declinarea competenţei de soluţionarea cu privire la denunţul formulat împotriva lui Radu Gabriel Bucşa, Carmen Georgeta Iohannis şi Klaus Werner Iohannis în favoarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.” Iată documentul:

Document

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Președintele Iohannis are DOSAR PENAL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI