Presedintele Klaus Iohannis a lansat a doua carte, „Primul pas”.

Klaus-Iohannis-a-lansat-a-doua-carte
Preşedintele Klaus Iohannis a lansat sâmbătă cea de-a doua care a sa, volumul autobiografic „Primul pas”, în care abordează campania electorală pentru preşedinţie.

Potrivit şefului statului, campania pentru Cotroceni nu a fost o experienţă plăcută, ci mai degrabă una care, prin felul în care s-au comportat unii participanţi, „îşi avea locul mai degrabă la începutul anilor ’90”, cu scandaluri şi „cu lături turnate în cap, mai ales în capul acestui candidat”.
„Campania a fost o perioadă dificilă, intensă, complicată, energizantă, paralizantă şi totuşi cred că pentru cei care au fost cât de cât conectaţi la ea a fost o perioadă interesantă. Pentru a nu uita cum a fost această campanie, am vrut să scriu”, a spus Iohannis.
Potrivit preşedintelui, memoria ne joacă feste şi „cu cât aşteptăm mai mult de la trecerea unui eveniment până să reţinem concluzia, cu atât mai mult se schimbă memoria – apare acel filtru roz. Aproape că pare un lucru plăcut„. „Această campanie electorală nu a fost o experienţă plăcută, asta nu însemană că nu a fost extrem de intensă, că nu a avut foarte multă energie. Cu entuziasmul noului mandat prezidenţial, cu depunerea jurământului, foarte des am avut impresia că s-a uitat cum s-a purtat această campanie. A fost o campanie care, prin felul în care s-au comportat unii participanţi, îşi avea locul mai degrabă la începutul anilor ’90, cu scandaluri, cu lături turnate în capul unui candidat, mai ales în capul acestui candidat„, a menţionat Iohannis.
Preşedintele a subliniat că „partea frumoasă a acestei campanii au fost oamenii cu care m-am întâlnit în campanie, contactul cu ei mi-a dat foarte multă încredere, foarte multă energie. Tot ce a fost negativ a venit via media, via material electoral din partea celorlalţi competitori„.
Peste o mie de persoane au format două cozi pe lângă standul editurii Curtea Veche şi au aşteptat să îl înâlnească pe preşedintele României.
Cartea „Primul Pas” a fost lansată într-un tiraj de 20.000 de exemplare şi poate fi cumpărată la preţul de 30 de lei.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Presedintele Klaus Iohannis a lansat a doua carte, „Primul pas”.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei