Prețurile vacanțelor pe litoral rămân neschimbate

Corina Martin

Preţurile pentru vacanţe nu se schimbă începând cu 1 iulie, la agenţiile de turism, întrucât aceste tarife au fost negociate şi lansate în Noiembrie 2013 în programul„Înscrieri Timpurii”, rămânând astfel neschimbate pe toată durata sezonului estival 2014.
Această asigurare este dată de Corina Martin, Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, care recomandă turiştilor români să achiziţioneze vacanţele pe litoral şi în România prin agenţiile de turism membre ANAT, pentru a beneficia de cele mai bune tarife.
Ea specifică pentru publicul larg că: “Informaţiile din presă referitoare la creşterea preţurilor se referă strict la preţul de la recepţie, pe care fiecare agent economic în parte (structura de cazare) îl poate schimba după cum doreşte, în funcţie de diverşi factori, cum ar fi cererea din partea turiştilor sau agenţiilor de turism sau situaţia meteorologică. Nu există o dată anume la care unităţile de cazare să-şi modifice unanim şi dirijat tarifele practicate la recepţie, acest mecanism fiind unul dinamic şi dependent de politica de management a fiecărui hotelier în parte”.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Prețurile vacanțelor pe litoral rămân neschimbate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI