Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Primăria Constanta face apel către constănteni să evite deplasările în oras

Viscol in Dobrogea
Primăria Constanța a lansat vineri un apel către cetățeni prin care le solicită să evite deplasările în oraș, iar dacă este totuși necesar, să folosească transportul în comun.

În cazul în care deplasarea este imperios necesară se recomandă purtarea de haine groase, ghete cu talpă antiderapantă și acoperirea capului și atenționăm cetățenii să nu efectueze deplasări în afara localității, în perioada instituirii codului roșu.
Autoritățile locale solicită, de asemenea, constănțenilor să nu utilizeze autoturismele personale pentru deplasarea în oraș ci să folosească transportul în comun, care circulă în condiții de iarnă.
„Facem apel la conducătorii auto să nu părăsească localitatea întrucât drumurile naționale și județene sunt blocate, după ce de la ora 02.00 a început să ningă iar vântul s-a intensificat, ajungând la rafale de la 80 la 90 km/h. Ninsoarea va continua până la orele 16.00 si va fi viscol și atenționăm că, deși temperatura exterioară înregistrată pe termometru este de—5 grade Celsius, cea resimțită de corpul uman în condițiile existente de vânt este de—15 grade Celsius’, mai precizează comunicatul de presă.
În municipiul Constanța, în prezent acționează 66 de utlaje (wole, buldoescavatoare, fadrome și autospecialele cu lamă și sărărițe) pentru a menține funcționale căile rutiere și pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzi și trotuare.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Primăria Constanta face apel către constănteni să evite deplasările în oras”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI