Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Primarul Decebal Făgădău a semnat actul constitutiv și statutul Asociaţiei „Axa de Dezvoltare Braşov-Bucureşti-Constanţa”

Fagadau a semnat la Brasov statutul Asociatiei1
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a semnat astăzi, la Brașov, actul constitutiv și statutul Asociaţiei „Axa de Dezvoltare Braşov-Bucureşti-Constanţa”, împreună cu primarul general al municipiului București, Gabriela Firea și cu primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.Fagadau a semnat la Brasov statutul Asociatiei

„Axa de Dezvoltare Braşov-Bucureşti-Constanţa” are ca scop dezvoltarea durabilă a unităților administrativ-teritoriale care alcătuiesc asociația și a întregii zone limitrofe acestora, prin realizarea în comun a unor proiecte de dezvoltare de interes zonal sau regional și prin furnizarea în comun a unor servicii publice.Fagadau_a_semnat_la_Brasov_statutul_Asociatiei2Asociația urmărește și creșterea capacității de asigurare a unui randament ridicat al investițiilor în aceste zone, precum și de a stabili o ierarhie a proiectelor de infrastructură de interconectare regională.
Înființarea Asociației este rezultatul raportului Băncii Mondiale – Orașe competitive – și este o structură instituțională menită să asigure implementarea Strategiei de Dezvoltare Teritorială a României.
Amintim că memorandumul privind înființarea Asociației a fost semnat la București, pe 7 iunie, de către cei trei primari. (Sursa foto: Facebook)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Primarul Decebal Făgădău a semnat actul constitutiv și statutul Asociaţiei „Axa de Dezvoltare Braşov-Bucureşti-Constanţa””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI