Primul portal oficial de turism al României

Site-ul oficialRomania va avea pana la sfarsitul anului un portal oficial de turism, romania.travel, construit pe platforma site-ului de promovare realizat de biroul de turism al României de la New York si care va contine informatii despre atractiile turistice ale României.
Am mai avansat, avem site-ul romania.travel, la care se lucreaza in permanenta. Pâna la finalul anului vom avea si portalul. Pe baza site-ului realizat de biroul de turism New York se va face platforma online a României„, a declarat miercuri intr-o conferinta Razvan Filipescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT) citat de Mediafax.
Florin Jianu, ministrul delegat pentru IMM şi Turism, a spus ca vrea ca si la minister sa impuna aceleasi reguli si ca se va face economie la realizarea portalului. „Eu vin din mediul privat si am venit aici să impun acelasi tip de reguli ca în mediul privat. Si eu cred că putem face cu bani mult, mult, mult mai putini un portal care sa functioneze si care sa rivalizeze cu tarile din jur si o sa vedeti in scurt timp. Nu sumele alea astronomice, sa fim seriosi, traim într-o tara cu anumite realitati si nu trebuie niciodată sa uitam acest lucru, si o sa vedeti niste lucruri întamplandu-se in urmatoarea perioada, tinand cont de tipul de realitate„, a adaugat Jianu.
Filipescu a completat ca portalul, chiar daca se lucrează permanent la el, este deja accesibil, dar urmeaza o noua etapa, in care va fi îmbunatatit. „Va contine informatii despre Romania, despre circuite turistice, filmele care fac parte din noua campanie de promovare a Romaniei si altele„, a mai spus seful ANT.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Primul portal oficial de turism al României”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI