Putin a dat ordin sa fie consolidate controalele la frontiera cu Ucraina

Vladimir PutinPreședintele rus Vladimir Putin a dat sâmbătă un ordin potrivit căruia controalele la frontiera cu Ucraina să fie consolidate.

Putin a dat ordin să fie adoptate toate măsurile necesare pentru împiedicarea oricărei treceri ilegale a frontierei, scriu agenţiile ruseşti de presă. Frontiera a fost luată cu asalt de către locuitorii din estul Ucrainei, care se refugiază din calea luptelor, a anunțat serviciul de presă al Kremlinului.
Autorităţile ucrainene au recunoscut că au abandonat trei dintre posturile de la frontiera cu Rusia, în regiunea Lugansk, luate cu asalt, în mai multe rânduri, de către separatişti proruşi.
Serviciile de migrare ruseşti au afirmat că aproape 4.000 de ucraineni din est au cerut azil Rusiei şi că zonele ruse de frontieră se confruntă cu un aflux de imigranţi.
Pe de alta parte, serviciul de frontieră din Ucraina a spus ca populatia nu cere statutul de refugiat si că numarul călătorilor care intră este aproape egal cu cel al celor care ies din tară.
În loc să fie deschise aceste frontiere tuturor celor care vor să părăsească zonele de luptă, ele sunt închise. Este total scandalos şi inacceptabil„, a deplâns joi Aleksandr Lukaşevici, un purtător de cuvânt al diplomaţiei ruse.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Putin a dat ordin sa fie consolidate controalele la frontiera cu Ucraina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI