Rămân 14 echipe în Liga 1 din sezonul 2015-2016

Mingie de fotbalDoar 14 echipe vor evolua în Liga 1 în sezonul 2015-2016 în urma deciziei Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal iar campionatul se va încheia cu meciuri în play-off şi play-out. Anul viitor la finalul sezonului 2014-2015, din cele 18 formaţii vor retrograda şase şi vor promova câştigătoarele celor două serii din Liga a-2-a.De asemenea, în sezonul 2014-2015, Liga secundă va avea două serii cu câte 14 formaţii, fără play-off și play-out. Liga a III-a va fi formată din şase serii a câte 16 formaţii. Comitetul Executiv a aprobat ca barajul de promovare din Liga a 4-a în Liga a 3-a să se desfășoare în 2 echipe și nu în 3 cum fusese propus anterior, pe teren neutru, în data de 21 iunie, ora 18,00″.
Comitetul a aprobat programul competițional al Ligii I, ținând cont de jocul amical dintre reprezentativele U 21 ale României și Italiei, programat în ziua de 13 august 2014, în țara noastră.
Totodată, s-a decis ca în Cupa României, echipele din eșaloanele inferioare să dispute meciurile pe teren propriu. În situația în care terenurile respective nu îndeplinesc condițiile cerute de partenerul media, jocurile se vor desfășura în localitatea cea mai apropiată care deține un stadion ce îndeplinește condițiile.
Comitetul a aprobat cu majoritate de voturi ca, în sezonul competițional 2014-2015, echipele din Liga a 2-a să aibă în teren pe toată durata jocului câte un jucător U19, un jucător U21 și un jucător U23 și ca acești jucători să fie formați minim doi ani la nivel național.
Etapele campionatului național ale juniorilor A și B să se desfășoare în zilele de sâmbătă.
Supercupa României va fi organizată în continuare de FRF și se va desfășura în formatul prevăzut în prezent în Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Rămân 14 echipe în Liga 1 din sezonul 2015-2016”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei