Rapid a primit licenta la TAS si va juca in Liga 1.

Rapid Bucureşti

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis, luni, sa acorde licenta clubului Rapid, care va evolua in Liga 1 in sezonul 2014/2015.
Tribunalul a facut dreptate. Am castigat litigiul la TAS si am primit licenta pentru sezonul urmator al Ligii I. Sincer, noi nici nu trebuia sa ajungem aici, pentru ca dosarul nostru de licentiere a fost in regula. Nu imi explic nici acum de ce domnul Duru ne-a refuzat dreptul de a promova. Dar asta nu mai conteaza, Rapid va juca din nou in Liga I chiar din acest sezon. Vreau sa multumesc in mod special Ligii Profesioniste de Fotbal pentru ajutorul pe care ni l-a dat in acest litigiu de la Lausanne„, a declarat, pentru Mediafax, Nicolae Manea.
Am fost anuntati de doamna administrator judiciar ca am primit licenta. Cred ca meritam sa ramanem in prima liga, dar problemele financiare continua. Ramanerea mea depinde de viitorul financiar„, a spus Viorel Moldovan, antrenorul giulestenilor, la postul Sportro.
In prima faza, giulestenii nu au primit licenta pentru a evolua in Liga 1, insa Tribunalul de la Lausanne a revenit asupra deciziei, iar giulestenii vor juca in Liga 1 din aceasta vara.
Dupa decizia TAS, FRF trebuie sa organizeze un Comitet de Urgenta in care sa ratifice decizia forului de la Lausanne.
FRF refuzase sa accepte Rapidul in prima liga, dupa promovarea matematica pe teren, intrucat giulesteni au probleme financiare.
Planul de reorganizare al clubului Rapid a fost aprobat insa de instantele civile din Romania.
Principala perdanta in urma deciziei TAS este FC Clinceni, care urma sa evolueze in Liga 1 in sezonul 2014/2015.
Formatia Rapid a evoluat in sezonul trecut in Liga a II-a, acolo unde a fost retrogradata in vara anului 2013 printr-o decizie a TAS. Instanta de la Lausanne a decis atunci ca Rapid, care castigase barajul de mentinere in primul esalon cu Concordia Chiajna, nu poate evolua in Liga I avand in vedere ca nu indeplinise conditiile de licentiere pentru sezonul 2013-2014.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Rapid a primit licenta la TAS si va juca in Liga 1.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei