RAR a pornit o luptă aprigă cu maşinile înmatriculate în Bulgaria

RAR a pornit o luptă aprigă cu maşinile înmatriculate în Bulgaria

Veste proastă pentru șoferii români care conduc mașini cu numere de Bulgaria. Mașinile înmatriculate în țara vecină care circulă pe teritoriul României vor fi oprite și verificate în trafic, după ce Registrul Auto Român a anunțat că aceste automobile vor fi luate în colimator.
Oficialii RAR spun că se luptă aprig cu vehiculele înmatriculate la vecinii de peste Dunăre, a căror certificare tehnică este ”lamentabilă şi îndoielnică”.
Avem o luptă aprigă, pe care nu vi-o ascund, cu vehiculele înmatriculate în Bulgaria, a căror certificare tehnică este de multe ori lamentabilă şi îndoielnică. Nu este nimic de ascuns în treaba asta şi o spun fără niciun fel de reţinere. O altă problemă majoră, pe care sincer, în momentul prezent, având în vedere abordarea Uniunii Europene, nu ştim cum să o abordăm, este circulaţia vehiculelor cu volan pe dreapta şi înmatricularea lor în România. Este mai puţin periculos la nivel de autoturism, deci vehiculul micuţ, dar, începând de la 5 tone în sus, cel puţin la structura rutieră pe care o avem noi, este un real pericol acest tip de autovehicul la circulaţia frecventă prin România. Circulaţia în trecere nu are relevanţă„, a explicat Flaviu Câmpeanu, director RAR.
Potrivit acestuia, echipajele RAR nu pot face controale decât împreună cu Poliţia, iar atunci când poliţistul are suspiciuni cu privire la starea tehnică a unei maşini o poate opri, iar experţii RAR se ocupă de verificarea tehnică.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “RAR a pornit o luptă aprigă cu maşinile înmatriculate în Bulgaria”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI