Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Reacţia lui Teodorovici după ce Băsescu l-a făcut „dandy şi discotecar”: M-am uitat mai atent la cum ies pe uşă

eugen-teodorovici

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, caracterizat, joi, ca „dandy şi discotecar” de către preşedintele Traian Băsescu, a declarat că vineri dimineaţa, când a plecat de acasă, a verificat mai atent cum arată, astfel încât să fie un „model” pentru cine îl aşteaptă şi îl urmăreşte zilnic.
Încerc să fac o glumă, dar totuşi…astăzi, când am plecat de acasă, m-am uitat mai atent la cum ies pe uşă, am zis că, dacă, totuşi, cineva stă şi mă urmăreşte zi de zi, măcar să mă aibă ca model„, a spus Teodorovici, la sediul Guvernului, unde a participat la o ceremonie de închidere a celei de-a doua ediţii a Programului Oficial de Internship organizat de Guvern.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Cotroceni, despre ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, că este „acest dandy de la Fonduri Europene” şi „discotecar”, arătând că, pe raportarea Uniunii Europene, pe luna septembrie, au fost cheltuite doar 37,5% din fondurile europene alocate în sumă totală de 19 miliarde euro, diferenţa de 12 miliarde euro putând fi astfel pierdută.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
4 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Reacţia lui Teodorovici după ce Băsescu l-a făcut „dandy şi discotecar”: M-am uitat mai atent la cum ies pe uşă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI