Remy Bonjasky vine la Constanţa pentru meciul lui Morosanu cu Stoforidis

Remy Bonjasky vine la Constanta

Triplul campion mondial Remy Bonjasky va sosi în România pentru a asista la gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa, programată pentru sâmbătă, 2 august, în Sala Sporturilor. Surinamezul este al treilea invitat special care promovează evenimentul de pe litoral după actorii de la Hollywood, Christopher Atkins şi Erika Eleniak.
Surinamezul este al treilea invitat special care promovează evenimentul de pe litoral după actorii de la Hollywood, Christopher Atkins şi Erika Eleniak.
Starul în vârsta de 38 de ani s-a retras de curând din cariera de luptator, la un an si jumatate de la revenire, si îsi dedica timpul descoperirii unei noi generatii de campioni, având deja o sala în Almere, Olanda, acolo unde Superkombat va organiza urmatorul eveniment pe 27 septembrie.
Întotdeauna este o placere sa-l vezi pe Catalin Morosanu în ring, este un adevarat showman, are spectacolul în sânge. Ultima oara l-am vazut în Muntenegru si a ajuns la un nivel foarte mare, multi nu credeau în sansa lui acum câtiva ani, sper ca va lupta si în septembrie, în Olanda. Abia astept gala de la Constanta, se anunta câteva meciuri spectaculoase„, a spus Bonjasky, care a reusit de-a lungul carierei sa obtina 77 de victorii, dintre care 40 înainte de limita.
Vineri seară, de la ora 22:00, Bonjasky, Moroşanu, dar şi restul sportivilor care vor lupta în gala de la Constanţa vor fi prezentaţi oficial în Piaţeta Cazino din Mamaia, pentru ca la scurt timp după să apară în faţa publicului şi la Mamaia Music Awards.
Biletele pentru gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa în care Cătălin Moroşanu îl va înfrunta pe grecul Giannis “Hercule” Stoforidis costă 30 de lei şi s-au pus deja în vînzare, putând fi achiziţionate de la Sala Sporturilor, dar şi de pe eventim.ro şi magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi Domo din toată ţara.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “Remy Bonjasky vine la Constanţa pentru meciul lui Morosanu cu Stoforidis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI