Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

România a cucerit trei medalii de aur și două de argint la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Cancun (Mexic)

gimnastica-aurobica
România a cucerit trei medalii de aur și două de argint la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Cancun (Mexic).

După argintul adjudecat pe echipe, medaliile de aur au fost câștigate la perechi mixte, trio și grup, în timp ce Oana Corina Constantin a luat argint la individual feminin. Oana Corina Constantin a fost notată cu 22,000, ocupând locul secund, după Lubov Gazov (Austria), cu 22,150 p.
Cu această prezenţă constantă în cea mai complexă întrecere a acestei discipline, sportivii români demonstrează valoarea de ansamblu, demonstrată la toate marile competiţii internaţionale, unde am fost pe podium la toate întrecerile de la introducerea acestei ierarhii”, notează site-ul oficial al Federaţiei Române de Gimnastică, romgym.ro.
La individual masculin, Mircea Zamfir s-a clasat pe locul 4, cu 21,500, devansat de Josefath Veloz Velazquez (Mexic), 22,450 p, Benjamin Garavel (Franța), 21,975 p, și Daniel Bali (Ungaria), 21,775 p.
În proba de perechi mixte, Marius Ciprian Petrușe și Maria Bianca Becze și-au adjudecat aurul, cu 21,125 puncte, fiind urmați în clasament de francezii Benjamin Garavel și Aurelie Joly, 21,100 p, și de rușii Denis Solovev și Duhik Djanazian, 20,800. O a doua pereche românească, formată din Dacian Nicolae Barna și Alina Radu, a ocupat locul 7, cu 20,450 p.
Cel de-al treilea titlu mondial al României este cel de la grup (Anca Claudia Surdu, Maria Bianca Becze, Andreea Bogati, Oana Corina Constantin, Bianca Maria Gorgovan), unde reprezentantele noastre s-au impus cu 21,705 puncte, fiind urmate în ierarhia finală de Franța, 21,527 puncte, și China, 21,525 p, etc.
Bucurie fără margini în finala de trio, unde Corina Constantin, Anca Surdu şi Andreea Bogati au păstrat tradiţia victoriilor româneşti în această probă, cucerind medaliile de aur.
La aerobic dance, echipa României s-a clasat pe locul patru, după Rusia, China şi Coreea de Sud.
Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Cancun, la care au participat sportivi şi sportive din 42 de ţări, de pe toate continentele, s-a încheiat aseară.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “România a cucerit trei medalii de aur și două de argint la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Cancun (Mexic)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI