Romania – Slovacia, scor 2-3, in Cupa Davis, ratand calificarea in play-off-ul Grupei Mondiale

Adrian-Ungur-Cupa-Davis-Mamaia3

Echipa României a fost învinsă cu 3-2 de Slovacia în întâlnirea de Cupa Davis ce a avut loc pe terenurile Clubului IDU din Mamaia, după ce Adrian Ungur (199 ATP) s-a impus duminică, în ultimul meci de simplu, în fața lui Norbert Gombos în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, ratând calificarea pentru barajul Grupei Mondiale.
Jucătorul român de tenis Adrian Ungur, la microfonul TVR, după victoria, scor 6-4, 6-4, cu slovacul Norbert Gombos:
”Am pierdut, au fost mai buni ca noi. Să ținem capul sus, pentru anul viitor. A fost vina tuturor, a echipei, nu doar a celor de la dublu. Din păcate, calculele făcute, să învingem jucătorul lor numărul 2, nu ne-au folosit. Polonia și Ucraina în turul următor? Plecăm iarăși cu șansa a doua”.
Marius Copil (180 ATP) nu a putut menţine naţionala în cursa pentru Grupa Mondială (acolo unde tricolorii nu au mai jucat din 2011), pierzând al patrulea meci, împotriva lui Martin Klizan (38 ATP), scor 6-7(3), 3-6, 3-6.
Sâmbătă, perechea Florin Mergea/Horia Tecău a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-3, de cuplul Andrej Martin/Igor Zelenay, în al treilea meci al întâlnirii de Cupa Davis de la Mamaia. Vineri, Marius Copil, locul 180 ATP, l-a învins, cu scorul de 7-6 (5), 6-7 (6), 6-4, 7-6 (10), pe Norbert Gombos (126 ATP), iar Adrian Ungur, locul 199 ATP, a fost învins de Martin Klizan, 38 ATP, 6-4, 6-2, 6-0.
România şi Slovacia s-au mai întâlnit o singură dată, în 2002, în Slovacia, când tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu şi Victor Hănescu) au câştigat întâlnirea, cu scorul de 4-1.
Ultima prezenţă a tricolorilor în play-off-ul Grupei Mondiale a fost în 2011, când Cehia se impunea cu 5 – 0 la Bucureşti. În 2010, România câştiga cu 5-0 în faţa Ecuadorului, tot la Bucureşti, dar în Grupa Mondială a fost învinsă de Argentina, la Buenos Aires, cu 4 – 1.
Polonia a învins Ucraina cu 3-1 și va înfrunta România mai departe.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Romania – Slovacia, scor 2-3, in Cupa Davis, ratand calificarea in play-off-ul Grupei Mondiale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei