S-a încheiat a VII-a ediție a Festivalului Cântecului Popular ”Elena Roizen”

Elena RoizenPrimăria şi Consiliul Local Ovidiu, în colaborare cu Centrul Cultural din localitate au organizat cea de-a VI-a ediție a Zilelor Orașului Ovidiu și cea de-a VII-a ediţie a „Festivalului cântecului popular Elena Roizen”.
Sâmbătă, în cadrul Festivalului cântecului popular „Elena Roizen”, pe scenă au evoluat tineri având vârste cuprinse între 16 şi 26 ani, care au reprezentat toate zonele folclorice ale ţării, dar şi interpreţi consacraţi de muzică populară. Juriul Festivalului „Elena Roizen” prezidat de dirijorul Mădălin Voicu a fost format din: Roxana Daniela Gibescu, prof. dr. Maria Tănase Marin, Gheorghe Căpăţână, dr. Daniela Cojocaru, Ştefania Rareş, dr. Maria Magiru, Angela Culeţu, şi directorul Centrului Cultural Ovidiu, Romică Stan.
Seara de 31.05.2014 a fost una încântătoare, pentru că cei rămași în concurs au dat tot ce au avut mai bun pentru a-i convinge pe jurați că merită premiul cel mare. Juriului i-a fost foarte greu să aleagă câștigătorul, însă, la final departajarea a fost făcută astfel:
– trofeul Elena Roizen: Rolnic Denisa-Minodora, Salaj
– premiul I: Sofica Adriana-Georgiana, Constanta
– premiul II: Olteanu Liviu, Dolj
– premiul III: Cociorva Tudorita, Suceava
– premiul familiei Roizen: Narenji Sirin, Constanta
După terminarea concursului, au urmat recitalurile susţinute de Elena Ionescu-Cojocaru, Maria Stângă, Elena Chirică, Ion Amititeloaie, Tiţa Barbu.
În cea de-a treia zi, reprezentanţii administraţiei publice locale au organizat prima ediţie a Crosului Oraşului, dar şi prima ediţie a Cupei Oraşului Ovidiu la fotbal. La cros au fost înscrişi peste 600 de copii, însă au fost premiaţi toţi, indiferent de locul pe care au ieşit.
De asemenea, împătimiții hip-hopului au avut parte de concerte ale trupelor „Doc și Deliric” și Chimie. Seara s-a încheiat cu concertul celor de la Proconsul şi cu un impresinant foc de artificii.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “S-a încheiat a VII-a ediție a Festivalului Cântecului Popular ”Elena Roizen””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI