Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

S-a reluat circulatia pe segmentul autostrăzii Orăștie-Sibiu

Orastie-Sibiu
Odată cu terminarea reparațiilor, care au durat o zi, începând de ieri, restricția de pe Orăștie – Sibiu a fost ridicată.

Reparațiile de pe Orăștie-Sibiu, sectorul cuprins între km 286+400 si km 286+650, Sălişte – Sebeş au fost executate cu ajutorul instalațiilor cu infraroșu specifice reparării gropilor izolate. Acestea se folosesc în special în sezonul rece, la temperaturi scăzute de până la -25 C, -30 grade Celsius. Tehnologia constă în încălzirea mixturii de până la 160 grade Celsius, dar și în încălzirea părții carosabile. Astfel, mixtura topită la 160 grade Celsius se așează și se cilindrează, prin eliminarea apei, apoi se omogenizează în așa fel încât să nu existe riscul ca pe viitor plombele să sară sau ca apa să se infiltreze din nou.
„Având în vedere situația lotului 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu, Compania a demarat, anul trecut, procedura pentru realizarea unei expertize. Aceasta a fost, ulterior, anulată, deoarece unicul ofertant nu a depus garanția de participare în conformitate cu prevederile legale și astfel expertiza, care urma a fi efectuată inițial, nu a mai fost finalizată. În acest moment și având în vedere situația acestui tronson, directorul general al Companiei a solicitat demararea de urgență a procedurii pentru realizarea expertizei întregului lot, pentru preîntâmpinarea eventualelor probleme și pentru păstrarea siguranței circulației. Menționăm că, în continuare, Compania va monitoriza permanent întregul tronson de autostradă, realizând inspecții si rapoarte lunare până la finalizarea expertizei întregului lot”, precizează reprezentanții CNAIR într-un comunicat transmis Lumea Presei.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “S-a reluat circulatia pe segmentul autostrăzii Orăștie-Sibiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI