Salarii mai mari cu 10% pentru polițiști

Cresc salariile politistilor
Ministerul de Interne, Carmen Dan, a anunţat vineri, la începutul şedinţei de Guvern, că propune majorarea cu 10% a salariilor de funcţie ale poliţiştilor şi cu 15% a salariilor de bază ale personalului civil din instituţiile publice de apărare, ordine publică şi securitate naţională, explicând că se elimină astfel unele discrepanţe intervenite în salarizarea dintre militari şi funcţionarii publici cu statut special.

„Eliminăm unele discrepanțe intervenite în salarizarea dintre militari și funcționarii publici cu statut special prin majorarea salariului cu 15% în ceea ce privește personalul militar și civil. Prin actul normativ de azi propunem pentru salariile polițiștilor din Ministerul Afacerilor Interne majorarea cu 10% a cuantumului brut al salariilor de funcție. Propunem o majorare cu 15% a cuantumului brut al salariului de baza al personalului civil din instituțiile publice de apărare, ordine publică și securitate națională, cu excepția personalului civil care a beneficiat deja, din cadrul MAPN”, a declarat Carmen Dan la începutul ședinței de guvern.
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, luni, că salariile poliţiştilor vor creşte cu 10%. Ea a precizat că pregăteşte actul normativ pentru şedinţa de Guvern din această săptămână şi că majorarea se va aplica din momentul intrării în vigoare a acestuia. Ministrul anunţă că vor fi angajaţi 4.000 de oameni în sistem şi că pensionarea din MAI în condiţiile actuale se va mai putea face până în 15 septembrie.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Salarii mai mari cu 10% pentru polițiști”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei