Se caută muncitori necalificați în agricultură și șoferi de autobuz.

Se caută în special muncitori necalificati

Numai 210 locuri de muncă sunt disponibile în această săptămână în tot județul Constanța, iar marea lor majoritate sunt pentru persoane necalificate sau cu studii medii. Astfel, în Cernavodă se caută 20 de persoane necalificate, pentru muncă în agricultură, iar în Constanța 20 de lăcătuși mecanici, pentru care este necesară școala profesională. De asemenea, în topul celor mai căutate meserii se caută cea de șofer de autobuz, pentru care, de asemenea, se oferă 20 de posturi, dar tot în Cernavodă. Mai sunt oferite câte zece locuri de muncă pentru sudori, manipulanți mărfuri, docheri-mecanizatori, agenți de vânzări.
Pentru persoanele cu studii superioare oferta este extrem de redusă. Practic, aceștia au de ales dintre numai 13 posturi: două de inginer chimist, în Năvodari, șase de consilier economic, două de designer grafică, unul de expert contabil și unul de asistent medical, pentru care este de ajuns și o școală postliceală.
Numărul locurilor de muncă este cu atât mai mic cu cât cel al șomerilor a depășit 10.000. Astfel, potrivit Direcției Județene de Statistică, la sfârşitul lunii mai 2014 erau înregistraţi 10.145 de şomeri, dintre care numai 3.780 persoane primesc indeminzație.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Se caută muncitori necalificați în agricultură și șoferi de autobuz.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI