„Se prelungeste programul “Litoralul pentru toti”

Dupa cum stiti, pe 1 mai 2014 Asociatia Litoral – Delta Dunarii a dat startul sezonului estival, prin organizarea de evenimente derulate simultan în staţiunile de pe litoral, cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism.

Pe aceasta cale, va transmitem cele mai importante evenimente si realizari obtinute pana in acest moment:

– 1 mai – Start Sezonul 2014 – traditionala parada a litoralului romanesc, organizata de Asociatia de Promovare Litoral – Delta Dunarii, pe traseul Mamaia – Navodari – Constanta – Eforie – Constanta – Mamaia, parada a reunit autobuze etajate, Carul prietenilor Facebook, peste 30 de masini de epoca, motociclete, masini de la Raliul Deltei, Fanfara RAJA, etc. Seara a continuat cu spectacolul multietnic de muzica si dansuri, organizat de catre Asociatia de Promovare Litoral – Delta Dunarii, cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism. Imediat dupa spectacolul de la scena, a fost lansat Filmul oficial al statiunii Mamaia in versiunea integrală.

– Tot pe 1 mai a fost lansat Imnul statiunii Mamaia 2014, interpretat de Delia si Speak.

– In perioada 5 mai – 15 iunie se deruleaza programul “Litoralul pentru toti”. Luand in considerare solicitarile unor hotelieri, anuntam prelungirea acestui program special cu inca o saptamana, pana in data de 22 iunie 2014.

– In perioada 15 mai – 1 iunie s-au derulat 3 infotripuri cu agenti de turism si reprezentanti mass-media, care au vizitat locatii hoteliere, de alimentatie publica si agrement. In aceste infotripuri s-au raliat sase touroperatori care au adus pe litoral si in Delta Dunarii un numar de 550 de agenti de turism.

– Cei mai buni sportivi de yachting români si străini de la clasele Optimist, Zoom 8, Cadet, Laser 4.7, Laser Radial si Laser Standard s-au întrecut, în perioada 15-18 mai, a.c., la Mamaia, pe Lacul Siutghiol, în cadrul celei de-a 53-a editii a Regattei Internationale Trofeul Tomis.

– In perioada 1 iunie-1 septembrie se desfasoara a cincea ediţie a campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă”, organizata de Radio Vacanţa, „Vivat – din grijă pentru familie” şi Crucea Roşie Română, filiala Constanţa, si promovata de Asociatia Litoral – Delta Dunarii.
– In perioada 24-26 mai, Portul Constanta a gazduit o impresionanta competitie de veliere, SCF Black Sea Tall Ships Regatta, la care au participat 115.000 de vizitatori în primele două zile (40.000 sâmbătă, 24 mai 2014, 50.000 duminică, 25 mai 2014 şi 25.000 luni, 26 mai 2014).

– Pe 24 mai a avut loc Gala VIP Superkombat, organizata de Superkombat Fighting Championship, in parteneriat cu Asociatia de Promovare Litoral – Delta Dunarii. Gala s-a bucurat de un real succes si o majora reflectare in mass-media nationala. In plus, evenimentul a fost transmis in direct de Eurosport in 83 tari, de pe 5 continente.

– Campania de promovare a litoralului romanesc prin intermediul meciurilor Superkombat continua prin organizarea celui de-al treilea World Grand Prix al anului, programat pentru 21 iunie, de la ora 22:00, la Sala Sporturilor din Constanţa.

– In perioada 13-15 iunie se desfasoara evenimentul „Seawolves Bike Fest VII – Mamaia 2014”, manifestare dedicata iubitorilor de motociclete la care participa peste 700 de motociclisti din Europa. Evenimentul, organizat de Seawolves M.C. si promovat de Asociatia Litoral – Delta Dunarii, se desfasoara in Camping Marea Neagra Mamaia Nord.

– Pe 15 iunie vor fi gata cele mai noi atractii ale statiunii Mamaia: Promenada şi cele trei pasarele, amplasate in zona Sat Vacanta (“Yacht”, inaugurata deja pe 1 mai), Cazino („Năvod si Pescărus”) si Rex (“Val Retro”).

– In acest weekend se da startul distractiei in cluburile de pe litoral, unde va asteapta petreceri, concerte si DJ renumiti – regasiti lista acestora pewww.asociatia-litoral.ro

Tarifele de cazare la unitatile de pe litoral raman neschimbate! Cereti sfatul consultantului dvs. de turism pentru a beneficia de tarife speciale, negociate si contractate de agentiile de turism inca de anul trecut, si publicate si promovate pe site-urile si cataloagele acestora.

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii: “Am inceput in forta Sezonul 2014 pe Litoralul Romanesc. Continuam sa atragem turisti prin tarife atractive, programe si oferte speciale, conditii de cazare pentru toate bugetele si o serie bogata si atractiva de evenimente in toate statiunile de pe Litoral. Am prelungit programul „Litoralul pentru toti” si ne pregatim pentru „Zile gratuite de vacanta” – programe accesibile numai prin agentiile de turism! Va fi o vara fierbinte, in care strategia noastra de dezvoltare a traficului turistic si de promovare a destinatiei ne va aduce o crestere a numarului de turisti pe care ii vom atrage in acest sezon pe Litoralul romanesc„.
Sursa: Asociatia Litoral – Delta Dunarii

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “„Se prelungeste programul “Litoralul pentru toti””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI