Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Șeful Statului Major al Forțelor Navale, Alexandru Mîrșu, a participat la Reuniunea Comandanților Marinelor Militare din NATO

Seful-comandamentului-Naval-Alexandru-Mîrsu
Șeful Statului Major al Forțelor Navale, Alexandru Mîrșu, a participat la Reuniunea Comandanților Marinelor Militare din NATO, în cadrul Simpozionului SEAPOWER 2014, care a avut loc la Newport, Rhode Island, SUA, în perioada 16-19 septembrie.

Tema principală a celei de-a XXI-a ediții a simpozionului a fost Soluții globale la provocările maritime comune, fiind discutate o serie de subiecte de interes comun, precum contribuții la operații de securitate maritimă (…), experiențe recente în participarea la operații și influența acestora asupra viitoarelor tipuri de nave, sistemul privind schimbul de informații maritime în perspectiva îmbunătățirii imaginii maritime recunoscute la nivel global, implicațiile forțelor navale asupra schimbării climatului actual și îmbunătățirea operațiilor Alianței„, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN) remis joi Agerpres.
Simpozionul este organizat bianual de Colegiul Naval de Război al SUA, începând din anul 1969. La eveniment participă comandanții marinelor militare sau ai structurilor de securitate maritimă din întreaga lume.
Anul acesta, în premieră, a participat la simpozion un lider naval militar din China, care a prezentat viziunea marinei militare din țara sa referitoare la securitatea maritimă și construirea unui climat de pace în regiunea Oceanului Pacific pentru o dezvoltare durabilă„, se mai arată în comunicat.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Șeful Statului Major al Forțelor Navale, Alexandru Mîrșu, a participat la Reuniunea Comandanților Marinelor Militare din NATO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI