Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Simona Halep, cea mai lungă prezență în top 10 WTA

Simona Halep
Simona Halep, locul doi mondial, va deveni după turneul de la Wimbledon, când Serena Williams va ieşi din top 10, jucătoarea activă cu cele mai multe săptămâni consecutive între primele zece clasate, informează wtatennis.com.

La sfârşitul turneului de la All England Club, Serena Williams, fostul lider mondial, va ieşi din Top 10, iar Halep va deveni sportiva cu cele mai săptămâni consecutive între primele zece jucătoare, cu 182 de săptămâni. Halep a intrat pentru prima dată în Top 10 în ianuarie 2014 şi ajuns cel mai sus pe locul doi, poziţie pe care se află şi în prezent.
Mai mult, de când a intrat în Top 5, românca a petrecut doar nouă săptămâni sub acest prag, una dintre ele chiar în acest an, înainte să câştige turneul de la Madrid.
După Wimbledon, Serena Williams va ieși din Top 10, după foarte mult timp. Ca o consecință, Simona Halep va deveni jucătoarea cu cea mai lungă ”ședere” în Top 10.
Serena Williams se află în Top 10 de 276 de săptămâni consecutive, după ce a revenit printre cele mai bune zece jucătoare pe 1 aprilie 2012.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Simona Halep, cea mai lungă prezență în top 10 WTA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI