Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Simona Halep îşi aniversează mâine ziua de naştere la Beijing

simona-halep
Simona Halep îşi aniversează ziua de naştere la Beijing, unde se află pentru a participa la competiţia din categoria Premier Mandatory, a treia după Grand Slam-uri şi Turneul Campioanelor.

Simona Halep va împlini 23 de ani pe 27 septembrie, iar Ion Țiriac a decis să o recompenseze pe sportiva constănțeancă pentru anul excelent pe care l-a avut. Omul de afaceri a declarat că o va invita pe ocupanta locului 2 WTA la salonul său auto de la Otopeni, pentru a-şi alege maşina dorită.
Simona Halep, locul 2 WTA, împlinește astăzi 23 de ani! Jucătoarea din Constanța și-a făcut cele mai frumoase cadouri de până acum: locul 2 mondial, cea mai bună clasare a carierei, și prezența la Turneul Campioanelor, acolo unde se califică primele 8 jucătoare cele mai bune.
În ultimul an, Simona a reușit să se califice în prima finală la un turneu de Grand Slam (Roland Garros), plus câștigarea unor trofee: Sofia, Doha, Moscova, București.
Jucătoarea a mai reușit o altă serie de rezultate importante: finală la Madrid sau semifinale la Wimbledon.
Simona Halep este prima jucătoare din România care a ajuns pe locul 2 mondial în clasamentul feminin de tenis. Halep a câștigat 8 trofee de tenis în întreaga ei carieră.

Lumea Presei îi transmite urări de sănătate, ani mulţi şi frumoşi ca şi tinereţea ei, încărcaţi cu tot ce îşi doreşte, împlinirea personalităţii sale în sport şi în viaţă, în general!
LA MULŢI ANI SIMONA HALEP!

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Simona Halep îşi aniversează mâine ziua de naştere la Beijing”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI