Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al municipiului Bucuresti

Halep cetatean de onoare
Foto: captura Mediafax
Simona Halep a primit, luni seara, titlul de cetatean de onoare al municipiului Bucuresti. Titlul i-a fost acordat de primarul Capitalei, la eveniment participând mai multe nume importante din sportul românesc, precum Ilie Năstase, Andrei Pavel, Virginia Ruzici şi Bogdan Stelea.

Inițiativa a aparținut unui grup de consilieri generali ai PNL din cadrul Consiliului General al Municipiului București și a fost luată cu unanimitate de voturi.
Foarte emoționată, Simona și-a găsit cu greu cuvintele: „Mi-e mai greu să vorbesc pe o astfel de scenă decât să joc pe teren. Acest titlu reprezintă o onoare pentru mine și este cel mai important premiu. Am venit la București în urma cu 10 ani și acum pot să-l numesc acasă. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Sper să avem cât mai mulţi campioni şi să mai avem locuri 1 în lume pentru că este un lucru special. Sunt foarte onorată că am primit acest titlu. Mulţumesc„, a spus Halep în cadrul galei, după ce a primit placheta cu distincţia.
Simona a primit titlul din partea primarului Capitalei, Gabriela Firea: „Îi decernăm Simonei Halep, o campioană pe care o iubim și cu care ne mândrim, titlul de cetățean de onoare al Capitalei în an centenar. Fetele vor acum să fie ca ea, asa cum voiau înainte să fie ca Nadia. Când eram copil îmi doream să ajung ca Nadia Comăneci, iar azi sunt fetiţe care îşi doresc să ajungă ca Simona Halep (…) Mă doare ca sunt unii care întinează valoarea Simonei. M-a durut de fiecare dată când am citit comentarii care nu sunt la locul lor. Poate că pentru Simona Halep nu este un titlul atât de mare, dar pentru mine, în anul Centenar, este mare lucru„, a spus Gabriela Firea.
Simona Halep a urcat, pentru prima dată în carieră, pe locul 1 WTA, după ce a învins-o, în 7 octombrie, pe Jelena Ostapenko, în semifinalele China Open.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al municipiului Bucuresti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI