Simona Halep va deveni ambasador al sportului romanesc

Simona Halep
Simona Halep va deveni ambasador al sportului romanesc.

Finalista de la Roland Garros, tenismena Simona Halep, va deveni ambasador al sportului românesc și va primi pașaportul diplomatic, pregătit deja de Ministerul Afacerilor Externe, de îndată ce va reveni în țară, în prima pauză competițională, a declarat ministrul Titus Corlățean.
Am îndeplinit deja procedurile standard pentru pașaportul diplomatic, toate procedurile legate de semnătură electronică, fotografie, amprentă, pentru noul pașaport diplomatic cu date biometrice. Vom organiza un mic eveniment mai special, probabil la Palatul Victoria, pentru a-i înmâna acest pașaport diplomatic. E un omagiu al nostru pentru o performanță extraordinară, care a făcut să se vorbească despre România foarte, foarte mult în această săptămână. Pașaportul diplomatic este deja finalizat, dar vom fixa atunci când este și Simona în țară, între competiții și nu o deranjăm în programul pe care îl are”, a spus ministru Titus Corlăţean la Conferința internațională „Forum: diplomație culturală, media și turism„, de la Sibiu.
Potrivit ministrului, MAE intenționează să acorde pașapoarte diplomatice cât mai multor personalități românești. Până în prezent, zeci de sportivi și oameni de cultură au primit pașapoarte diplomatice.
Nu sunt suficient de mulți față de cât ar trebui să facem. Eu vreau să dezvolt acest proiect și să punem în valoare patrimoniul cultural românesc„, a spus ministrul afacerilor externe.
Numărul trei mondial, Simona Halep, a fost desemnată principala favorită a turneului WTA pe iarbă de la ‘s-Hertogenbosch (Olanda), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, care va începe duminică.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Simona Halep va deveni ambasador al sportului romanesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI