Sorin Grindeanu: Nu sunt timid, îmi este foarte frică de ridicol

Sorin Grindeanu
Premierul Sorin Grindeanu a povestit, într-o emisiunea difuzată luni la un post de televiziune, momentul când a aflat că va fi propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru, afirmând astfel că nu este o persoană timidă, dar îi este foarte frică de ridicol, motiv pentru care evită să facă anumite lucruri.

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, că și-a propus să se comporte „cât se poate de normal” pe perioada mandatului său de șef al Guvernului, el precizând totodată că evită să facă anumite lucruri fiindu-i teamă să nu pice în ridicol.
„Sper că am rămas un om așa cum eram și înainte de a fi prim-ministru, adică normal. Fac lucruri normale, încerc să mă comport cât se poate de normal și, de fapt, e unul din lucrurile de care mi-am propus să mă țin, fiindcă în momentul în care pierzi contactul cu realitatea, cu lumea, pericolul de a face lucrurile altcumva decât ar trebui să le faci e foarte mare”, a declarat Grindeanu.
El a vorbit și despre ziua de 30 decembrie 2016.
„Am fost chemat la București, a fost acea desfășurare, în care prima propunere a PSD pentru funcția de premier, și anume doamna Sevil Shhaideh, n-a fost acceptată. În mod normal, statutar, s-a întrunit forul de conducere în partid și (…) m-a votat să fiu eu cel care să preia această sarcină. Sigur că a fost o surpriză, cred că s-a și văzut (…) Mă mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, și se vede pe mine și o anumită emoție, dar totodată cred că și ce gândeam atunci, responsabilitățile”, a precizat Grindeanu.
Totodată, întrebat dacă este timid, Grindeanu a răspuns:
„Nu neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol și atunci evit anumite lucruri. Și de a pica în ridicol. E foarte simplu să se întâmple lucrul ăsta”.
Grindeanu a mai spus că de când a preluat funcția de premier are foarte puțin timp liber.
„Sunt foarte multe lucruri de făcut. Timpul e scurt și atunci, pentru chestiunile care țin de treburile personale ale fiecăruia, îți rămâne foarte puțin timp”, a spus prim-ministrul.
De asemenea, Grindeanu a vorbit despre cei doi copii ai săi, Mihai și Sofia, pe care îi vede o dată sau de două ori pe lună, din cauză că locuiesc la Timișoara, împreună cu soția sa, Mihaela. În acest context, premierul a precizat că urmează să ia, la vară, o decizie împreună cu soția sa în legătură cu o eventuală mutare la București a întregii familii.
„Mihai e clasa zero, abia ce a început şcoala. Am lăsat-o pe soţia mea să decidă în această parte a anului şi era normal, cel puţin până la vară, să păstrăm ceea ce s-a început în toamnă. O să vedem la vară dacă ne schimbăm decizia. E dificil. Mă întâlnesc cam o dată, de două ori pe lună. În general am mers eu la Timişoara, de două ori au venit şi ei (la Bucureşti – n.r.). În vară vom lua decizia legată de mutat”, a precizat Sorin Grindeanu, întrebat de câte ori se vede cu copiii săi, în condiţiile în care are un program extrem de încărcat la Bucureşti.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Sorin Grindeanu: Nu sunt timid, îmi este foarte frică de ridicol”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI