Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Staţiunea Mamaia promovată în premieră la târgul internaţional de turism din Polonia

Targul-de-turism2

Mamaia a ajuns şi la târgul de turism Tour&Travel Warsaw !

Strategia de promovare a Asociaţiei Litoral-Delta Dunării include şi participarea la târguri internaţionale de specialitate. Astfel, anul acesta Asociaţia Litoral-Delta Dunării participă în premieră la târgurile de la Londra şi Varşovia, în cadrul standului Autorităţii Naţionale pentru Turism ce promovează întreaga Românie.
Începând de astăzi, 27 noiembrie 2014, Asociaţia Litoral-Delta Dunării se află la târgul internaţional de turism de la Varşovia (Tour&Travel Warsaw), până pe 29 Noiembrie, împreună cu peste 400 de expozanţi din toate colturile lumii. La târg vor participa agenţi şi agenţii de turism, hoteluri şi patronate hoteliere, reprezentanţi ai unităţilor de cazare, centre de tratament şi wellness, asociaţii turistice naţionale şi regionale etc.

Targul-de-turism
Asociaţia Litoral-Delta Dunării va promova litoralul românesc şi Delta Dunării, dar în special staţiunea Mamaia. Astfel, filmul oficial de promovare a staţiunii Mamaia va rula pe toate ecranele din standul României, pe întreaga durată a târgului.

Targul-de-turism5
Participăm în premieră la ediţia 2014 a Tour&Travel Warsaw, împreună cu mii de alţi specialişti în turism din toată lumea pentru că este misiunea noastră de a promova litoralul şi Delta Dunării alături de celelalte destinaţii turistice româneşti. În ultimii doi ani înregistrăm semnale pozitive de pe piaţa Poloniei, pe litoralul românesc, şi de aceea am decis să ne prezentăm în premieră la Târgul de Turism de la Varşovia. Purtăm discuţii pentru eventualitatea atragerii unei linii aeriene charter către aeroportul Constanţa pentru vara 2015 şi încercăm să convingem touroperatorii polonezi ca Litoralul Românesc şi Delta Dunării reprezintă destinaţii turistice în plină dezvoltare şi foarte atractive, atât ca ofertă de tarife, cât mai ales ca şi evenimente şi atracţii„, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Staţiunea Mamaia promovată în premieră la târgul internaţional de turism din Polonia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI