Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Statiunea Mamaia are rezervari record pentru mini-vacanta de 1 Mai.

Conferinta-Targul-de-Turism-Vacanta_0138

Încă din luna ianuarie a acestui an turiştii români au început să facă rezervări pentru a petrece vacanţa de 1 Mai la malul mării. Gradul de ocupare de 1 Mai este deja de 50 la sută în multe hoteluri, iar în unele cazuri chiar și mai mare. Stațiunea Mamaia este şi anul acesta în topul preferinţelor.
Turiştii din vestul ţării vor avea însă ocazia să ajungă pe litoralul românesc mult mai repede. Compania Turkish Airlines se pregăteşte să introducă o cursă aeriană săptămânală pe ruta Timişoara – Constanţa. Avionele ar putea pleca de la Timişoara joi şi s-ar întoarce duminică seara, iar intenţia agenţiilor de turism este ca preţul unui bilet dus-întors, cu toate taxele incluse, să nu depăşească 100 euro / persoană.
Noua cursă aeriană este menită să atragă românii din vestul ţării pe malul Mării Negre în loc de Italia sau Grecia, dar şi să ofere un City break de week-end pentru constănţenii care vor să meargă la Timişoara.
De asemenea Compania Blue Air vine cu oferta unei noi linii de zbor, pe relaţia Constanţa – Milano – Begamo. Zborurile directe dus-întors pe această rută vor începe din data de 1 aprilie 2015. Preţurile pornesc de la 27,99 euro.

Aurelian_Marin

Prezent la conferinţa de presă dedicată Târgului de Turism „Vacanţa” Constanţa 2015, Aurelian Marin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism – zona sud-est, a anunţat că sezonul estival 2015 se anunţă, de pe acum, foarte bun: „Sunt cereri din ce în ce mai mari, turiştii doresc tarife mai mici, dar este o perioadă excepţională pentru early booking. La sfârşitul lunii februarie, vânzările timpurii (early booking) erau cu 50% mai mari decât la finele aceleaşi luni din 2014. Târgurile de Turism de la Constanţa şi Bucureşti vor avea reduceri suplimentare faţă de cele existente pe site-uri şi broşuri. Cele mai solicitate sunt vacanţele pe litoralul Turciei, Greciei şi României.
Aurelian Marin a anunţat că, la sfârşitul lunii martie, va inaugura Parcul de aventuri de la Neptun, din pădurea Comorova. Acesta va cuprinde trasee pentru toate vârstele. Pentru o distracţie de două ore şi jumătate, preţurile maximale sunt de 35 lei, pentru copii, şi 50 lei, pentru adulţi.
Staţiunea Mamaia are rezervări record pentru mini-vacanţa de 1 mai. Cele mai multe locuri au fost vândute pentru Mamaia, vama Veche, Costineşti şi Eforie.
În Mamaia, hotelurile de 3 şi 4 stele sunt cele mai căutate, iar directorii de marketing se întrec în a oferi pachete cât mai avantajoase.
Sunt preţuri pentru toate bugetele, pentru toate preferinţele, de la 2 şi până la 5 stele pentru serviciile pe care ni le dorim, pentru un weekend chiar prelungit la malul mării„, a declarat Corina Martin.

Corina_MartinLitoralul românesc va beneficia, de asemena, de o amplă prezentare la Târgul de Turism care debutează mâine la Berlin şi Republica Moldova.
Piaţa din Republica Moldova a fost neglijată până acum. Moldovenii mergeau să îşi petreacă vacanţa în staţiunile din Ucraina, Turcia şi Bulgaria. Republica Moldiva este o piaţă strategică pentru litoralul românesc. Mergem să ne prezentăm din nou staţiunea Mamaia. Carnavalul Mamaia Style este campania care continuăm să o promovăm şi anul acesta. Staţiunile din sudul litoralului românesc au oferte la hoteluri de două stele şi o stea, cu preţuri accesibile pentru turiştii moldoveni” – a spus Corina Martin.
Pe 27 martie, ea va participa la Haga, la conferinţa de presă destinată promovării staţiunii Mamaia şi litoralului, eveniment organizat din iniţiativa Ambasadei României.
Operatorii din turism spun că vor avea un număr mare de turiști israelieni și moldoveni. Pe litoralul românesc vor ajunge peste 25.000 turişti din Israel. Se estimează că aceştia vor lăsa peste 3 milioane de euro numai în această vară în România.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Statiunea Mamaia are rezervari record pentru mini-vacanta de 1 Mai.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI