Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Strigatul de ajutor al mamei cu un copil nascut fara vedere: Doamne, fa o minune!

Dragos Szabo

Strigătul de ajutor al mamei cu un copil născut fără vedere: “Nu concep ca Dragoș al meu să nu ne vadă chipul niciodată. Doamne, fă o minune!”

Născut prematur, Dragoș Szabo, acum în vârstă de numai 1 an și 3 luni, suferă de o afecțiune care îl condamnă să trăiască în întuneric. Incubatorul, aparatul care trebuia să-l întărească și să-l pregătească pentru o copilarie plină de bucurie și iubire, s-a dovedit un dușman pentru ochișorii lui, iar acum riscă să nu își mai poată vedea părinții niciodată.

Medicii români l-au diagnosticat cu retinopatie de prematuritate de grade 4B și 5, iar această afecțiune foarte avansată i-a lăsat neputincioși pe mulți medici din țară și din străinătate. Singurii care s-au declarat încrezători că Dragoș își poate recupera vederea sunt medicii de la Spitalul “William Beaumont” din Detroit (Statele Unite ale Americii), care au mai operat cu succes și alți copii din România cu afecțiuni asemănătoare. Cu toate acestea, doctorii americani recomandă ca micuțul să ajungă pe masa de operație până în data de 13 ianuarie 2016, altfel șansele de recuperare scad vertiginos. Suma necesare pentru intervenția chirurgicală este de 36.000 de Euro, iar Asociația “Salvează o inimă” a inițiat deja, la începutul lunii decembrie, o campanie umanitară derulată în mediul online, la nivel național și internațional. Până la ora actuală, peste 1.200 de persoane cu suflet bun au răspuns afirmativ la apelul umanitar, platforma înregistrând peste 11.000 de Euro donați. La această sumă strânsă se adaugă și cei peste 10.000 de Euro pe care părinții i-au primit în conturile personale. Dragoș mai are nevoie de aproximativ 15.000 de Euro, deci mai puțin de jumătate din suma totală.
Este o durere foarte mare pentru o mamă să știe că bebelușul lor nu îi poate vedea chipul. Totul s-a petrecut la naștere, Dragoș fiind născut cu 2 luni înainte de termen, iar incubatorul care trebuia să-i fie prieten și să-l înzdrăvenească, i-a afectat grav ambii ochișori. Suntem foarte îngrijorați, mai ales că medicii ne-au spus că dacă întârziem operația, afecțiunea va fi ireversibilă, iar băiețelul nostru va rămâne orb toată viața. Credem foarte mult în Dumnezeu și în minunile pe care le face în fiecare zi, iar foarte mulți oameni cu suflet ne sună zilnic și ne ajută cu puținul pe care îl au. Nu mi-a venit să cred că într-un timp record, grație campaniei inițiate de prietenii de la Asociația Salvează o inimă, am reușit să strângem peste jumătate din suma pe care va trebui s-o plătim pentru intervenția chirurgicală. Mai este puțin timp până la operație, iar inima mea bate din ce în ce mai tare, deoarece nu concep ca fericirea vieții noastre să nu ne poată vedea niciodată în viață asta. Vă rog, ajutați-ne! Viața puiului nostru depinde de voi!”, este strigătul disperat de ajutor al Anei Maria Szabo, mama lui Dragoș.
Persoanele care vor să înfăptuiască o minune în familia lui Dragoș, mai ales că se apropie Sfânta Sărbătoare a Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, o pot face pe platforma de donații online a Asociației “Salvează o inimă”, https://salveazaoinima.ro/campaigns/dragos-szabo/ (Card, Paypal și Contract de sponsorizare – persoane juridice) sau prin trimiterea unui SMS de 2 Euro, la numărul 8832, cu textul “Dragoș”.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Strigatul de ajutor al mamei cu un copil nascut fara vedere: Doamne, fa o minune!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI