Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sute de constănţeni au ţinut să îl vadă pe Stefan Hruşcă si să cânte împreună cu el bucuria Naşterii Domnului!

Concert-Stefan-Hrusca-7

După o absenţă de doi ani, îndrăgitul nostru folkist româno-canadian, Ştefan Hruşcă, a revenit în ţara natală pentru a efectua un lung şir de concerte dedicate apropiatelor Sărbători de Iarnă.
Publicul lui Stefan Hruşcă îşi dovedeşte fidelitatea în fiecare an, umplând sala de concert până la refuz şi aclamându-l cu emoţie pe cel ce interpretează într-o manieră atât de specială colindele de Crăciun!

Concert-Stefan-Hrusca-5
Miercuri, 10 decembrie 2014, timp de mai bine de două ore, Ştefan Hruşcă i-a încântat pe constănţeni cu un concert de colinde susţinut la Casa de Cultură din Constanţa, unde au putut asculta din nou cântecele nestemate aflate în repertoriul său, precum „Deschide uşa, creştine”, „Florile dalbe”, „O, ce Veste minunată”, „Iisus s-a născut în sara de Crăciun”, „Creştinilor, noi astăzi”, „Linu-i lin”, „Afară ninge liniştit”, „Cerul şi Pământul”, „Coborât-o coborât”, „Ziurel de ziuă”, ca şi alte colinde la fel de frumoase şi celebre.

Concert-Stefan-Hrusca-8
La finalul show-ului, spectatorii l-au aplaudat pe artist minute în şir, fapt pentru care Ştefan Hruşcă a revenit pe scenă pentru a le mai cânta încă un colind şi pentru a mulţumi publicului.
Cantautorul celebrează în fiecare an tradiţia şi datinile româneşti prin colindele culese din satele maramureşene, în care a copilărit şi despre care spune că sunt nişte ţărâmuri magice.
La finalul concertului a declarat pentru Lumea Presei că rămas plăcut impresionat de numărul mare prezent la concert şi a afirmat că la Constanţa se simte exact ca la Maramureş, unde constănţenii s-au comportat cu o deschidere şi un suflet extraordinar, iar publicul este “Admiral”, aşa cum cum îl numea Păunescu.
Mă simt ca la Maramureş, parcă vă cunosc de o viaţă pe voi constănţenii şi întotdeauna v-aţi comportat cu mine cu o deschidere şi un suflet extraordinar. Minunaţi sunteţi!.”
Artistul a mai declarat că se va reîntoarce în primvară pentru noi înregistrări, şi posibil să susţină un nou spectacol la Casa de Cultură din Constanţa cu cântecele lui Hruşcă.
De asemenea, aceasta a dorit să le transmită constănţenilor de sărbători, să fie sănătoşi şi să fie buni unii cu alţii, iar bunătatea românească să fie revărsată peste ei.
Ştefan Hruşcă va pleca pe 24 decembrie la Toronto, unde va petrece noaptea de Crăciun şi Revelionul cu familia, o premieră în ultimii opt ani.
Turneul național al lui Ştefan Hrușcă, început pe 8 decembrie, trece prin mai mult de 20 de orașe și va fi un adevărat tur de forță, artistul urmând să colinde câte două orașe pe zi. Astfel, orașele cuprinse în turneu sunt: Câmpulung Muscel, Pitești, Buzău, Ploiești, Slobozia, Constanța, Brăila, Galați, Focșani, Bacău, Botoșani, Suceava, Cristian, Brașov, Bucuresti, Alba Iulia, Cugir, Zalău, Cluj-Napoca, Arad, Timișoara, Roman, Iași și Vaslui.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Sute de constănţeni au ţinut să îl vadă pe Stefan Hruşcă si să cânte împreună cu el bucuria Naşterii Domnului!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI