O tânără răpită şi vândută romilor în Republica Moldova s-a reîntâlnit cu familia biologică după 16 ani

Olga Romanovich

O tânără în vârstă de 20 de ani, câştigătoarea unui concurs de frumuseţe, care la vârsta de patru ani a fost răpită şi vândută romilor în schimbul unei perechi de cercei de aur, în Republica Moldova, s-a reîntâlnit cu familia sa biologică după 16 ani.

Miss Romanovich

Olga Romanovici avea doar patru ani când a fost răpită de un grup de romi de la mama ei, Tamara. Grupul a răpit-o după ce a convins-o pe mamă, care se mutase din Belarus în Republica Moldova în urma divorţului de soţul ei, să meargă într-un magazin şi să cumpere un pachet de ţigări, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

Fetiţa a fost vândută apoi unui alt grup de romi în oraşul moldovenesc Soroca, în apropiere de graniţa ucraineană, în schimbul unei perechi de cercei de aur.
În prezent, tânăra, al cărei nume a fost schimbat în Maria Preida de către familia sa adoptivă, s-a întâlnit cu familia sa biologică în Belarus, după ce Interpol a ajutat la găsirea ei.

Am plans. Mama mea este foarte bolnava. Nu traieste, doar exista. Traieste in lumea ei si nu vreau sa o ranesc”, a declarat ea dupa intalnirea cu mama sa, potrivit Mediafax.
Nu am resentimente in legatura cu ce s-a intamplat. A trecut prin multe. Nu pot sa o judec. Nu este vinovata pentru ce s-a intamplat, aceasta a fost soarta„, a adaugat ea.
Tânăra încearca să se întâlnească şi cu cei trei fraţi biologici ai săi. Dupa răpirea fetiţei, mama ei a mai avut trei copii de care în cele din urmă nu s-a putut îngriji. Ei au fost adoptaţi de o familie înstărită.
Potrivit poliţiştilor moldoveni, citaţi de ProTV Chişinau, tânăra se află de o săptămână în Belarus şi locuieşte într-un centru de plasament, în timp ce familia care a crescut-o o aşteaptă să se întoarcă la Soroca. Fata nu l-a vazut încă pe tatăl ei biologic, care ar fi alcoolic şi pe care poliţia nu îl găseşte.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “O tânără răpită şi vândută romilor în Republica Moldova s-a reîntâlnit cu familia biologică după 16 ani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI