Targ de bere la Constanta

Targ de bere la Acuauchan
Targ de bere la Acuauchan

Targ de bere la Acuauchan

În perioada 4-17 iunie, Auchan își întâmpină clienții cu Târgul de Bere creat special în 18 orașe și ajuns la a cincea ediție! Pe aleea centrală din hipermarket, Auchan pune la dispoziția clienților săi peste 300 de tipuri și mărci de bere. Oferta este tentantă pentru cei cunoscători dar și pentru cei care vor să încerce ceva special.
Berari din 20 ţări – începând cu campioana mondială a berii, Belgia, şi continuând cu Germania, Anglia, Scoţia, Irlanda, Danemarca – se vor întrece în propria competiţie. Numai că la acest campionat mondial care se joacă în mall participă şi România.
Vor fi prezente bine cunoscute mărci de bere românească și internațională alături de multe noutăți. Au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari – Belgia, Germania – dar și din România, Franța, Anglia, Scotia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Mexic, China, Australia.
Pentru ca serile cu prietenii și vizionarea meciurilor de fotbal să fie și mai plăcute, s-au pregătit și o gamă de produse complementare: pahare și halbe, desfăcătoare, boluri de plastic și sticlă pentru snacks-uri, tricouri cu steagurile țărilor participante la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, lăzi frigorifice, pastile de răcire, televizoare și alte surprize.
În mijlocul târgului de bere este amenajat din doze, baxuri şi sticle, terenul de fotbal de la Campionatul Mondial din Brazilia. Organizatorii se aşteaptă la vânzări sporite, motiv pentru care au dublat paleta obişnuită de mărci de bere din magazin.
Peste 300 de tipuri și mărci de bere internaționale și românești.
Bere brună din 13 țări.
Bere neagră din 7 țări.
Bere aromatizată din 7 țări.
Bere nefiltrată din 9 țări.
Bere roșie din 3 țări.
Sortimente diferite: albă, roșie, blondă, brună (pasteurizată și nefiltrată), neagră, aromatizată, fără alcool, nefiltrată.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Targ de bere la Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI