Targul de turism si-a deschis astazi portile pentru constanteni

Targul de Turism Vacanta08

Cele mai căutate oferte sunt vacanțele pentru Paște și 1 Mai. Constănțenii se orientează cu precădere către vacanțe interne, iar ofertele pentru munte s-au diversificat incluzând chiar camere tematice de tortură, ori pentru cei mai conservatori camere de odihnă țărănești. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț Industrie Navigație și Agricultură în parteneriat cu ANAT.
Cea de-a VIII-a ediție a târgului de turism „Vacanța” a luat startul la un centru comercial Maritimo, cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului. 9 agenții de turism își prezintă ofertele la această ediție a evenimentului. Reducerile ajung și la 45%.
Targul de Turism Vacanta05Firmele prezente au oferte de nerefuzat. „Suntem în plină perioadă de Early Booking, cu reduceri consistente de până la 45%, iar pe perioada târgului sunt reduceri suplimentare„, a declarat, la deschiderea evenimentului, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin.
În această perioadă la mare căutare sunt vacanțele pentru 1 mai și Paște, pentru care există o ofertă diversificată. Operatorii din turism cer însă mai multe zboruri interne pentru ca litoralul să poată fi vizitat de câți mai mulți turiști.
Cea mai căutată destinație de pe litoralul românesc pentru Paște și 1 Mai rămâne stațiunea Mamaia.
Pentru constănțeni destinațiile preferate rămân cele montane.
În cazul destinațiilor externe, chiar și pentru constănțenii obișnuiți cu marea cele mai căutate rămân țările litorale. În topul preferințelor rămân Grecia, Turcia și Bulgaria. Alte destinații căutate sunt Parisul, Viena sau Roma.
Constănțenii trebuie să descopere atât destinațiile din țară, pentru că pe vremuri eu vizitam peșterile, făceam drumeții pe munte, descoperam tradițiile românești, și abia după aceea încercam să explorez ce se află în afara țării„, a declarat Decebal Făgădău, prezent la deschiderea târgului de turism.

Targul de Turism Vacanta32

Primii vizitatori ai târgului au căutat ofertele care se potrivesc cel mai bine familiilor lor.
Târgul de turism va fi deschis până pe data de 13 martie. Programul de vizitare este zilnic între orele 10 și 22, iar în ultima zi va avea loc și Tombola Târgului de Turism, unde puteți câștiga vacanțe la munte sau bilete de avion dus-întors în Europa. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț Industrie Navigație și Agricultură Constanța în parteneriat cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism.

Foto: Ovidiu Oprea

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Targul de turism si-a deschis astazi portile pentru constanteni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI