Târgul de Turism „Vacanţa” Constanţa 2014 vine cu cele mai bune oferte

Conferinta_Targ_Vacanta_7943

Cu toţii visăm la vacanţa de visurilor noastre însă, de foarte multe ori, o ratăm din diverse motive – nu ştim că ne-o permitem sau nu suntem siguri ce vrem. Pentru a ieşi din acest impas, targurile de turism sunt o soluţie. Acestea ne permit să comparăm alternativele şi să luăm cea mai bună decizie.
Oferte irezistibile de vacanţă în ţară şi străinătate, concerte, reprezentaţii folclorice, tombole cu premii şi multe alte surprize îi aşteaptă pe constănţeni în acest weekend, în cadrul Târgului de Turism „Vacanţa”.
La perioada 21-23 noiembrie, va avea loc, la Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism „Vacanţa” Constanţa 2014, cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului, a cărui desfășurare a fost anunțată astăzi în cadrul unei conferințe de presă.

Evenimentul, ajuns la ce-a de-a cincea ediţie, este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral – Delta Dunării.
La acestă ediţie a Târgului de Turism „Vacanţa” Constanţa 2014 participă 28 de expozanţi, care îşi vor prezenta ofertele pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Conferinta Targ Vacanta_7879
La târg vor participa agenții de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, asociații de promovare turistică reprezentând destinațiile turistice din România. Toţi vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru Crăciun 2014 şi Revelion 2015, precum şi discounturi şi oferte speciale pentru planificarea vacanţei în 2015, spun organizatorii.

Conferinta _Targ_Vacanta__7844
Anul acesta organizatorii au ca noutate turismul medical prezent la târg şi de asemenea participare internatională, printr-o agenţie de turism din Bulgaria şi Autoritatea pentru Turism Thailanda – Oficiul Balcanic.

Conferinta Targ Vacanta_7908
Vom avea de vineri până duminică o continuare a Târgului de Turism național.  Întâmplarea face să mai fie și un Black Friday și, deci, un motiv suplimentar de a căuta reduceri. Ca noutate, avem o participare internațională dată de o firmă de Bulgaria și oficiul de promovare turistică al Thailandei Și la această ediție vom avea tombolă în fiecare zi„, a declarant Ion Dănuț Jugănaru, director general CCINA.

Conferinta-Targ-Vacanta_7846
Evenimentul a fost lansat cu facilităţi pentru expozanţi, care au inclus tarife speciale, de tip First Booking (15% reducere), Early Booking (10% reducere), conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg.
Cei care nu au apucat să își cumpere vacanța pentru Crăciun, Revelion, vor mai avea de unde să aleagă. Este un eveniment în care lansăm Vacanțele Primăverii și verii. Îndemnăm constănțenii să vină spre standurile pregătite, avem aceeași ofertă de discounturi: 15% ,20% sau chiar 30%”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării.
În fiecare seară, la ora 19:00, va avea loc tombola Târgului de Turism „Vacanţa” Constanţa, cu extragerea, în direct, a premiilor oferite de expozanţi:
– 4 week- end(uri) la munte
– abonamente la sala fitness, biliard, squash
– 1 excursie de 8 martie (pentru o doamnă) la Istanbul
– 3 check-up(uri) medicale (control medical)
Biletele pentru tombolă se vor găsi în cadrul târgului, la fiecare stand.
Pe tot parcursul târgului vom avea şi un program de evenimente:
Vineri, 21 noiembrie 2014:

  • Ora 12:00 Deschiderea oficială a Târgului de Turism „Vacanţa” Constanţa;
  • Ora 19:00 Tombola Târgului de Turism „Vacanţa” Constanţa – extragere premii.

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014:

  • Ora 10:00 Workshop pictură/Felicitări pentru Crăciun – elevii Scolii gimnaziale nr.12 “B.P.Haşdeu”, prof. coordonator dna. Doina Misian;
  • Ora 13:00 Program artistic café-concert Cvintetul Tiţa Bibu Jean;
  • Ora 19:00 Tombola Târgului de Turism „Vacanţa” Constanţa – extragere premii.

Duminică, 23 noiembrie 2014:

  • În intervalul orar 12:00 – 15:00 Uniunea Democrata a Tătarilor Turco-Musulmani din România (U.D.T.T.M.R.), Preşedinte Gelil ESERGHEP – Ansamblurile de dansuri tradiţionale tătăreşti: “Karasu” din Medgidia şi “Cansu” din Techirghiol
  • Ora 19:00 Tombola Târgului de Turism „Vacanţa” Constanţa – extragere premii.

Prin organizarea sa la Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism „Vacanţa” Constanţa 2014 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 – 22.00).

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Târgul de Turism „Vacanţa” Constanţa 2014 vine cu cele mai bune oferte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei