Târgul National de Îmbrăcăminte si Încăltăminte TINIMTEX la Constanta

TINIMTEX 2017
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), organizează, în perioada 22 – 26 februarie 2017, cea de-a 69-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia și reunește circa 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țara, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.
Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată, demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.
În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.
Şi la această ediţie, CCINA Constanța își concentrează cu succes eforturile în atragerea de noi firme participante, astfel încât, la ediția din luna februarie a TINIMTEX, 8 % din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.
Din totalul participanților ~ 70 % sunt producători, iar comercianți ~ 30%.
Ponderea firmelor pe județe fiind următoarea: Bucureşti 25%, Constanța 18%, Braşov 12%,Iași 8%, Neamţ 5%, Arad 5%, Argeş 5%, Suceava 4%, Brăila 3%, Timişoara 3%, Târgu Mureş 3%, Bistrița 3%, Bacău 3% și Sibiu 3%.
Ediția din luna februarie a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor din această primavară, expozanții prezenți la târg, propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor atractive pentru cumpărători.
TINIMTEX va fi structurat astfel :
– Pavilion Expozițional parter – îmbrăcăminte adulți
– Pavilion Expozițional etaj – îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii
Centrul de Afaceri Eurolitoral – îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii, încălțăminte
Program de vizitare în perioada 22 – 25 februarie între orele 10.00 – 19.00, iar duminică, 26 februarie, orele 10.00 – 16.00.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Târgul National de Îmbrăcăminte si Încăltăminte TINIMTEX la Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI