Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tarife reduse cu 25% la CFR prin oferta Minigrup 2-5

oferte_trenurile_soarelui
Pasagerii CFR au posibilitatea de a călători la tarife reduse cu 25% cu oferta ‘Minigrup 2-5’, se arată într-un comunicat al Societății de Transport Feroviar de Călători CFR Călători.

În acest sezon estival, Trenurile Soarelui asigură legături din toată țara către mare. Pentru călătoriile în grup, CFR recomandă oferta Minigrup 2-5 cu reduceri de până la 25% din tariful transport. În cadrul acestei oferte, tinerii de până la 18 ani beneficiază de 50% reducere față de tariful plătit de un adult. În plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%.
Oferta este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puțin vineri, duminică și în ziua plecării trenului.
Pasagerii au la îndemâna și alte reduceri importante din tariful de transport pentru destinații interne, precum 10% la călătoria dus-întors; între 15% și 25% la cumpărarea cu anticipație; 25% prin Cardul Tren Plus; 35% la tren IR și de 50% la tren R cu oferta Cartea VSD (vineri, sâmbătă, duminică). Călătorii CFR pot beneficia de reduceri cuprinse între 15% și 35% cu ‘Biletul de weekend’ și între 31% și 56% reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia — Brașov și retur. Pentru grupuri de peste 20 de persoane, reducerile sunt de până la 35%.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Tarife reduse cu 25% la CFR prin oferta Minigrup 2-5”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI