Tenis: Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu au câștigat proba de dublu a turneului BRD Bucharest Open

#

Perechea română formată din Elena Bogdan şi Alexandra Cadanţu a câştigat, duminică, proba de dublu a turneului WTA de tenis de la Bucureşti, BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce au învins în finală perechea Cagla Buyukakcay (Turcia)/Karin Knapp (Italia), cu 6-4, 3-6, 10-5.
Perechea Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu, beneficiară a unui wild-card, a câştigat, duminică, proba de dublu a primei ediţii a BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.
Alexandra Cadanţu şi Elena Bogdan vor împărţi pentru acest succes un cec în valoare de 12.300 de dolari și 280 de puncte WTA, în vreme ce învinsele lor din finală, Cagla Buyukakcay şi Karin Knapp au fost recompensate pentru rezultatul lor cu un premiu de 6.400 de dolari.

Alexandra Cadantu-Elena Bogdan cu steagul Romaniei

Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu au câștigat proba de dublu a turneului BRD Bucharest Open Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Vreau să mulţumesc publicului pentru susţinere, Alexandrei, pentru că a fost de acord să joace cu mine, am făcut o pereche foarte bună, dar şi organizatorilor, care ne-au oferit un wild-card. Nu în ultimul rând, le mulţumesc părinţilor şi prietenilor„, a declarat Elena Bogdan, la finalul meciului, când a avut loc şi festivitatea de premiere.
Pentru Elena Bogdan (22 ani), fostă campioană la dublu la Roland Garros ca junioară, în 2009 (finalistă la simplu, în fața Simonei Halep, în 2008), este prima finală WTA. Bogdan ocupă locul 245 în clasamentul mondial de dublu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Tenis: Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu au câștigat proba de dublu a turneului BRD Bucharest Open”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI